Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית באזור 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, לצערי המאזדה 3 2007 (305K מנוע וגיר כמו חדש) שלי צריכה לעבור טיפול די גדול שלא משתלם לי לעשות אותו(בולמים, מזגן, מוטות...) ולכן חייב לחדש אוטו ,

התקציב שלי באזור 60K גמיש ועדיפות לפחות (בכל זאת לוקח הלוואה עם הריביות של עכשיו...). אם יש קפיצה משמעותית בערך רכב שמשתלם לקחת עוד כסף עבורו אז אשמח לדעת זאת.

אני מחפש משפחתית(או משהו בסגנון) בגלל 2 כלבים די גדולים ורצון לבגאז' די גדול(כמו שלי עכשיו בערך). עיקר הנסיעות הם מחוץ לעיר. 

הדברים החשובים לי לפי סדר: אמינות, נוחות באוטו, נוחות נסיעה, בגאז, לא עגלה, דלק, גודל בינוני. (מכיוון שאמינות הכי חשוב לי לא מחפש טורבוים או גירים כפולים...)

אתן דוגמא לרכבים שהתעניינתי בהם לפי עדיפות:

1. מאזדה 3 מנוע 2000 באזור 2014~2015

2. הונדה סיוויק(בעיקר האצ'בק) 2015~

3. יונדאי אלנטרה(ו35) 2015+

בגדול מכוון ליפני פתוח להצעות(אולי מנהלים כמו מאזדה 6, אקורד), אולי גם ג'יפון זה טוב אבל לדעתי מקפיץ מחיר.

עריכה אחרונה על ידי ihugtrees
  • תוכן חדש...