Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למבינים בביטוח רכב ובחוק ........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מספר בשם חברי :

נתקעתי עם הרכב והרכב עמד בצד הדרך, לאחר כעשר דקות עברה נהגת שלא שמה לב וניכנסה

בכנף ימין של הרכב וגרמה לנזק .

הנהגת לא הייתה מוכנה לתת את פירטי הביטוח של רכבה לפי הוראת בעלה ואני מצידי מה שיכולתי

לעשות זה להתקשר למשטרה בכדי שיתערבו .

הם מצדם טענו שבמידה ואין ניפגעים הם לא מתערבים וכך הנהגת נסעה לדרכה .

שאלתי היא מה ניתן לעשות בכדי לתבוע את הביטוח שלה ברשותי מס' הרכב וסוגו מה אתם מיעצים לי

תוזה מראש לעונים.

פורסם

תמסור את המספר לסוכן הביטוח שלך ותספר מה קרה אני חושב שהם יוכלו לאתר את הפרטים שלה

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם
אני מספר בשם חברי :

הנהגת לא הייתה מוכנה לתת את פירטי הביטוח של רכבה לפי הוראת בעלה ואני מצידי מה שיכולתי

שאלתי היא מה ניתן לעשות בכדי לתבוע את הביטוח שלה ברשותי מס' הרכב וסוגו מה אתם מיעצים לי

תוזה מראש לעונים.

לך למשטרה לדווח על תאונת פגע-וברח.

המשטרה תזמן את בעל האוטו לבירור המקרה, והם יתנו לך את פירטי הביטוח שלה.

עם הפרטים האלה אתה תלך לסוכן הביטוח שלך ותגיש תביעה.

פורסם

זה יכול להשמע כדיווח כוזב לא

פורסם

זה לא דיווח כוזב..

זו תאונת פגע-וברח.. היא פגעה בך ונסעה לדרכה.. זה לא משנה אם היא עצרה או לא..

עצם העובדה שהיא פגעה בך וסירבה למסור פרטים - הופך את הפגיעה בכנף לתאונת פגע וברח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אין דבר כזה פגע וברח בכל הקשור לתאונות נזק בלבד. במקרה כזה אם תלך לתחנת המשטרה הם ישאלו אם היו נפגעים, אם לא היו, הם ינחו אותך לפנות לחברת הביטוח. המושג פגע וברח מתייחס לפגיעות בגוף ונפש בלבד.

מכאן והלאה, סוכן הביטוח שלך אמור לטפל בעניין.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אין דבר כזה פגע וברח בכל הקשור לתאונות נזק בלבד. במקרה כזה אם תלך לתחנת המשטרה הם ישאלו אם היו נפגעים, אם לא היו, הם ינחו אותך לפנות לחברת הביטוח. המושג פגע וברח מתייחס לפגיעות בגוף ונפש בלבד.

ליאור.

המשטרה מטפלת גם בפגיעות רכוש, ולא רק בנפגעי גוף.

על כן, במקרה כזה, המשטרה תזמן את בעל הרכב, כדי שימסור פרטים.

לפחות זה מה שזכור לי מימיי עבודתי בחברת ביטוח, בעברי הרחוק.

פורסם
אני מספר בשם חברי :

תוזה מראש לעונים.

תראה, לא עברתי על התגובות פה, אבל לפי מה שאני יודע בדברים האלה,

אתה אמור ללכת ולהגיש עליה תלונה במשטרה, על פגע וברח, ולתת את מספר הרכב, זה דבר ראשון

דבר שני, האם שמת משולש במרחק של ה 50 מטר לפני הרכב? אם לא, אז אתה קצת בבעיה אם אין לך ביטוח מקיף, אם אתה לא פעלת לפי ההוראות היא יכולה לטעון שהיא לא שמה לב לרכבך ולא היה את המשולש שיזהיר אותך על כך, ולא אורות מצוקה, כמובן שזה אינו פותר אותה מהעבודה שהיא "ברחה" לך. אך אתה לא נקי פה מבחינת החוק

פורסם

לך למשטרה. הם מתייחסים לנושא במלוא חומרת הדין. זאת ללא ספק תאונת פגע וברח ובעצם כך שהיא לא נתנה/ לא הסכימה לתת לך את פרטיה זאת עבירה פילילית.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

ליאור.

מנסיון רע של חבר - אם נכנסו לך באוטו וסירבו לתת פרטים, מכל סיבה שהיא (גם אםהיא "גם ככה אין לי ביטוח ואין מצב שאני משלם על זה.."),

במידה ותפנה למשטרה להגשת תלונה על תאונה פגע-וברח עם מספר הרכב היא תזמן את הבןאדם לתחנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הנהגת עברה על החוק בכך שסירבה למסור פרטים מזהים. זוהי עבירה פלילית לכל דבר ולמשטרה יש עניין בכך, אתה יכול להגיש תלונה נגדה.

על מנת לאתר רכב שפגע מספיק מספר רישוי, מסור אותו לסוכן שלך והכל יהיה בסדר.

dirty old man

need love too

פורסם

אני יחדד את המקרה בקצת

אז ככה - היה משולש אזהרה והתקיעה היתה ברמזור עים די מקום לעקיפה עכשיו הנהגת אומרת שהיא פגעה רק בפנס ולא בכנף מה שהיא לא מבינה שזה גרם לזה

יש דרך להוכיח שפגיעה בפנס גרמה לפגיעה בכנף .

פורסם

מה בדיוק הנזק, כשאין עדים, זו מילתך כנגד מילתה. כיוון שהאי מיהרה לברוח ולא השאירה פרטים, האמינות שלה יורדת פלאים.

לך לסוכן שלך, תן לו את מספר הרכב, ספר לו מה היה. כל השאר זו עבודה שלו, בשביל זה הוא סוכן ביטוח. נותר לך רק לדרוש, או יותר נכון לוודא, שהיא תישא בנזק (ה' עצמית, נניח), ולא אתה.

dirty old man

need love too

פורסם

תוזה מראש לעונים.

גש בהקדם האפשרי למשטרת התנועה האזורית ותגיש תלונה על הנושא. כל יום שעובר מוריד את האמינות של התלונה שלך.

אתה תקבל מהיומנאי טופס שבו אתה ממלא את כל הפרטים עלייך ועל הרכב הפוגע, מקום התאונה והנזק לרכב, שמות עדים וכולי!.

עם העתק הטופס אתה יכול ללכת לביטוח שלך וכעבור 30-45 יום תקבל מהמשטרה את פרטי הרכב ובעליו ותוכל לחזור לביטוח שלך עם הפרטים כדי שיתבעו אותם. כמו כן באותו מכתב קרוב לוודאי תקבל הודעה על סגירת התיק המשטרתי מ- "חוסר עניין לציבור".

הביטוח שלך - אם יש לך מקיף - יפנה לביטוח של הרכב הפוגע וינסה לתבוע אותם. אם אין לך מקיף אז קרוב לוודאי שתצטרך לתבוע את הנהגת הפוגעת לבד.

כמו כן אם הנזק גדול יחסית אז אני ממליץ לך על שמאי רכב פרטי שלא קשור לחברת הביטוח שלך.

כדאי לך מאוד גם להגיש תלונה במשטרה כי הם עלולים להגיש תלונה שקרית כנגדך וגם כדי להכתים לבעל הרכב את התיק במשטרה

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...