Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

כרגע ברשותנו סיוויק 2011 וסיוויק 2013

אני רוצה להחליף את הישנה ולקנות רכב רחב יותר (מתוך מטרה להכניס שם כסא בטיחות ושני בוסטרים) ואם כבר אז להתפנק על הדרך.

מבחינתי זה בזבוז לקנות רכב חדש ומחפש משהו 3-4 שנים על הכביש.

מהקצת שאני יודע, מעוניין להמנע מקיה יונדאי וכו' כדי לקבל איכות גבוהה יותר, ובגלל שהוא כנראה יישאר אצלי כ 7 שנים אז גם להמנע מבעיות הגיר של פולקסווגן וכו'.

לא מעוניין ברכב 7 מקומות, והייתי רוצה שכלולים טכנולוגיים וקצת ספורטיביות אם אפשר.

תמיד אהבנו וולוו במשפחה אז S60 נראית לי אופציה טובה מאחר והוא גם יחסית ספורטיבי (רוצה להתפנק) וגם רחב וגדול כרכב משפחתי.

ראיתי ש S60 2018 נכנסת בתקציב (190כס)

האם יש לכם עוד הצעות לרכבים אמינים, קצת מפנקים ורחבים?

תודה רבה!

פורסם

הוולוו אכן רחבה אך אינני בטוח שתתן את המענה הכי טוב למה שאתה מחפש, אולי עדיפה בספסל האחורי על הסיוויק אך מאמין שיש חלופות טובות יותר אך אם יפות פחות..

ובכללי ה S60 מתהדרת בתא מטען קטן בצורה מפתיעה ואם זה שיקול אז דע שגם זאת נקודה חלשה ברכב.

אני כרגע מחזיק בוולוו S60, 2016

ואכן מדובר באחלה רכב אבל לא בטוח שיתאים לצרכים שאתה מחפש, ממליץ לך לבדוק..

פורסם
לפני 8 שעות, online כתב:

הוולוו אכן רחבה אך אינני בטוח שתתן את המענה הכי טוב למה שאתה מחפש, אולי עדיפה בספסל האחורי על הסיוויק אך מאמין שיש חלופות טובות יותר אך אם יפות פחות..

ובכללי ה S60 מתהדרת בתא מטען קטן בצורה מפתיעה ואם זה שיקול אז דע שגם זאת נקודה חלשה ברכב.

אני כרגע מחזיק בוולוו S60, 2016

ואכן מדובר באחלה רכב אבל לא בטוח שיתאים לצרכים שאתה מחפש, ממליץ לך לבדוק..

צודק לגבי תא מטען, חייב להכניס עגלת תינוק גדולה... פספסתי את זה.

תודה

פורסם

הרכבים האמינים בשוק הם הקוראנים, אם אתם רוצים משהו מתקדם יותר מציע שתלכו על היברידית כמו הנירו, נוחה ומאוד מאובזרת, כמובן מאוד חסכונית. רכב מאוד אמין ויש כמוהו הרבה על הכביש

• תוכן חדש...