Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט פנדה ידנית, 2013.

בפתיחת החלון החשמלי בסוף נשמעת דפיקה, נראה שהחלון נפתח יותר מידי.

אשמח להדרכה איך לפתוח את הפלסטיק בדופן הדלת, כדי לראות אם אני יכול לתקן לבד.  מצאתי בורג אחד במרכז הדלת ועוד שניים למטה, אבל פתיחה שלהם לא שחררה את חלקי הפלסטיק.

תודה.

16152845982731175980961.jpg

פורסם

יש לי גם פיאט פנדה והתקלה הנה כנראה בנועל מחבר הפלסטיק של המנגנון החשמלי

אל החלון עצמו שנשבר (מסומן באדום בתמונה).

ניתן להחליף רק את תפס הפלסטיק הזה וזה כרוך בפירוק כסוי הדלת, הוצאת המנגנון החשמלי

והחלפת התפס (שבתמונה) שעליו מלופף המנגנון.

אני ביצעתי זאת במוסך מורשה היבואן ובודאי ניתן לבצע זאת גם אצל זגגי רכב.

בברכה  -  רפי לין

image.png.bf041caaba4217d462945d805d61bd74.png

image.png

פורסם

אצלי התפס הזה נשבר גם, ואז הזזה של החלון ללא מתיחות על כבלי הפלדה הרסה את הכבלים והפתרון היה קניה של מנגנון חדש ב220 ש"ח מאיבי.

פירוק הדלת לא מורכב:
אסמן על התמונה שלך:

image.png.2e6a882768208e1641c24e87e65df997.png

ליד ידית הפתיחה יש שני מכסי פלסטיק,
המכסה שנראה כמו רמקול קטן נשלף ומאחוריו מסתתר בורג דק שקל מאד להפיל למטה לתוך הדלת, אז זהירות.

גם המכסה מצדה השני של הידית נשלף ומאחוריו יש בורג אלן כמו הבורג שבידית האחיזה.
ובתחתית יש שניים או שלושה ברגים.
כשתפתח את כולם, תתחיל למשוך מלמטה והקליפסים ישלפו לאט לאט, ובסוף הדיפון ישאר 'תלוי' על הגומיה שמנגבת את החלון בחלקו העליון, אז שלוף אותו לכיוון למעלה.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...