Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

שמי עדינה, בעלת רכב טויוטה יאריס סול רובוטית 2008, 

לפני כחודש הוחלף קלאץ' לאחר תקופה שהקלאץ' לא העביר הילוכים כמו שצריך.

לאחר כמה שבועות כשרציתי לנהוג, הרכב הניע אבל לא זז. כאילו מנותק משהו..

האוטו נגרר למוסך נבדק במחשב, בהתחלה אמרו שהמנוע של הקלאץ' לא תקין, אח"כ אמרו שזה בעצם מחשב הקלאץ'/גיר.. בנתיים לא החליפו לי כי מחפשים יד שנייה.

אשמח לתובנות מה קרה כאן,  מכיוון שאין לי מי יודע מה רקע בתחום הזה.. אני אשמח לעזרה להסביר מה קרה כאן בעצם.

האם יש קשר בן החלפת הקלאץ' ובעיה במחשב?

האם הבעיה המקורית מתחילה במחשב או בחלק אחר כמו המנוע של הקלאץ'?

האם היה צריך לעשות משהו בעת החלפת הקלאץ' שהיה יכול להציל את המחשב?

פורסם

היי,

גם לי יש רכב כמו שלך. הגיר הרובוטי של טויוטה יאריס 2008 הוא גיר בעייתי וכך גם הקלאץ והתוכנת מחשב שלהם. הוא גורם לאוטו קפיצות ורעידות בכל בוקר כשהוא קר לכמה דקות עד שהוא מתחמם. היום אני הייתי במוסך לגבי זה, הם עשו משהו שנקרא ״למידת גיר״ שאמור למנוע את הבעיה ואם זה לא יעבוד להחליף את הקלאץ שעולה 4000 שקל. גם אצלי הוא לא מעביר טוב הילוכים, לפעמים נתקע על N. בגדול אני ממליץ לך למכור את הרכב. אין למוסך המורשה פיתרון לזה וכל פעם הם יגידו לך משהו אחר והכי עצוב שאת משלמת כסף על להחליף חלקים בגלל בעיית יצרן -> זה בעייה ידועה של הרכב וטויוטה בארץ לא לוקחת אחריות עליה. דיי התבאסתי מזה וממליץ לכולם להתרחק מטויוטה עם הגיר הרובוטי. לא מבין איך כל בעלי היאריס לא תבעו את החברה על זה עדיין

פורסם

היי,

את הקלאץ' החליפו לי לפני חודש ב 1500 ש"ח והכל עבד פיקס.

לפני כשבוע הרכב לא נכנס לנסיעה פשוט וכרגע כנראה שמדובר בבעיה במחשב הקלאץ'.

שאלתי האם מישהו מבין את כל הסיסטם הזה, איך זה פועל? 

למכור תמיד אפשר, אבל בטח לא כשהוא לא זז, קודם אני צריכה לתקן... אח"כ למכור

והאם יש קשר בין החלפת הקלאץ' לפני כחודש לבין הבעיה במחשב הקלאץ' שהתגלתה עכשיו?

פורסם

שאלתי, כי ביררתי עבורך ובא.ת חולון במעבדת תיקון מחשבי רכב,

הם מתקנים ומשפצים מחשבים כאלו, אבל לאחר איבחון מדויק של מוסך מורשה היבואן

שעל נתוניו הם מסתמכים.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...