Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות רכב ביד 2, מצאתי רכב שאולי יהיה רלוונטי ובעל הרכב לבקשתי סיפק היסטוריית טיפולים.

הרכב בהמשך עבר תאונה קלה שגררה החלפת כנף קדמי ופנס אבל בשלב של הכנת הרכב בתיעוד (עוד לפני התאונה) רשומות הערות של "מילוי גג+ספוילר" ו "פוליש דלת תא מטען + כנפיים אחוריות", מה זה אמור להיות? זה לא נשמע כמו פרוצדורה שעושים לרכב לפני מסירה.

בדקתי גם במוסך מורשה של לובינסקי באזור המרכז והאחראי שם גם לא הבין את פשר העניין ואמר לי להתייעץ עם השירות שאת זה אני אעשה מחר. אני אשמח אם בכל זאת מישה פה יודע במה מדובר:

IMG_20191130_191645.jpg

תודה.

פורסם

אולי משהו שקשור להערה הראשונה בנוגע לאיכות הצבע בגג שטופלה לפני המכירה?

לא יהיה קשה לעלות על צביעה בגג בעזרת מד עובי צבע.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ההערות האלה לפי מה שהבנתי זה סתם קודים רנדומליים שהם מכניסים למחשב והם לא מצביעים על תלונות ממשיות.

הרכב עבר בדיקה ולא נאמר משהו על הגג, רק תיקון פגושים שם אכן היתה תאונה. לא ברור העניין.

• תוכן חדש...