Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חיפשתי ולא מצאתי מדריך כללי לקריאת טופסי בדיקה לפני קניה, אולי מישהו יידע להפנות אותי למדריך כזה או לחילופין ירים את הכפפה ויכתוב אחד? :D

כך אולי גם אטריד אתכם פחות בפעם הבאה שאבדוק רכב, או שאפילו אוכל להיות עצמאי מספיק כדי להבין את התוצאות לבד ולא אצטרך לומר למוכר שאני אחשוב על זה כדי לחזור הביתה ולשתף בתוצאות :p

תודה!

פורסם

במעמד הבדיקה אתה נמצא עם הבוחן.

הוא יסביר לך.

שאל האם הבלאי סביר.

האם הרכב עבר תאונה קשה / פגיעת שלדה.

האם נראה שהרכב מתוחזק.

לא תוכל ללמוד בהתכתבות בפורום איך לקרוא דוח בדיקה.

גש לבדיקה עם חבר שמתמצא (ומראש תתייעץ איתו לפני שבכלל אתה לוקח רכב לבדיקה, יש במדריכים בדביק בפורום הרבה הסברים על איך מראש לא לקחת לבדיקה רכב "חשוד").

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה שרז כתב נכון מאוד.

יחד עם זאת,יש הרבה טפסי בדיקה והתייעצויות וכן אפשר לסנן מראש רכבים שעברו תאונות קשות אם ידוע מראש והוצג לך טופס בדיקה/אין הסטוריה לרכב/המוכר שעומד מולך לא מספר לך את כל האמת לגבי הרכב כולל מס' בעלויות ק"מ וכד'.

יש בלאי סביר לרכב בן יותר מ 3 ויש פחות סביר,יש כסת"חים כמעט בכל בדיקה לגבי מנוע וגיר ויש הערות רציניות יותר.

הדבר הכדאי ביותר הוא לחקור היטב את הרכב שאתה מעוניין בו ,לברר כמה שיותר פרטים ,אם הרכב נראה לך לקחת לבדיקה,להעלות כאן כדי לקבל חוות דעת ואז לקבל החלטות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...