Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה נדלקה לי היום הנורה הזאת בלוח השעונים,על פניו נראה שכל הצמיגים מנופחים ואין פאנצרים,איך מוחקים את הנורה?האם חייבים לגשת לחברה ורק ע"י מחשב לאפס אותה או שמספיק לנתק מינוס מצבר ?

פורסם (נערך)

בדרך כלל יש כפתור לצורך איפוס הנורית הזו, שמאפסים אחרי כל מילוי לחץ אוויר.

בדקת בספר הרכב?

ומבדיקה קצרה ברשת, הכפתור נמצא מתחת לפתח המזגן השמאלי של הנהג.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בדוק אם לחץ האוויר שניפחת תואם את הרשום על מדדבקה במפתן הדלת של הנהג ככל שאני זוכר,יש לוודא לחץ אוויר תקין גם בגלגל הרזרבי (כן,נתקלתי בזה בעבודתי בעבר כמתדלק,נכנסו אלי שני אנשים מתוסכלים בהם גברת שהיתה על סף בכי שקנתה רק אתמול רכב מהניילון ולאחר פירוק גלגל הספייר וניפוחו,המנורה נעלמה).

אם עדיין אחרי כל אלו המנורה עדיין דלוקה,יש לנסוע למוסך לאבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בדרך כלל יש כפתור לצורך איפוס הנורית הזו, שמאפסים אחרי כל מילוי לחץ אוויר.בדקת בספר הרכב?
ומבדיקה קצרה ברשת, הכפתור נמצא מתחת לפתח המזגן השמאלי של הנהג.
תודה רבה עזרת לי מאוד וחסכת לי זמן יקר בלהגיע למוסך, אכן זו בדיוק הדרך לאיפוס הנורה.
פורסם

אתה יכול לחסוך לעצמך, ופשוט לקרוא את ספר הרכב פעם אחת , ולהכיר את האוטו שלך כמו שצריך.

הזמן של לקרוא את הספר מתגמד לעומת הזמן שתקפוץ למוסך רק בשביל לגלות דברים כאלה טריוואלים.

• תוכן חדש...