Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה קורה אם מילאתי בטעות מים וסבון במיכל עיבוי של הרדיאטור (ברזרבי)?

שפכתי שם בטעות כחצי ליטר של זה, במקום במיכל של הווישרים:/

תודה מראש

פורסם
לא להתניע את הרכב ולגרור למוסך שירוקנו את מערכת הקירור וימלאו מחדש. בהצלחה.

זה קריטי אם נסעתי איתו כבר כ-3 קילומטר?

המרחק מהמוסך לבית שלי זה כ5 קמ, הנסיעה הזאת יכולה להשפיע לרעה על הרדיאטור?

פורסם (נערך)

אין לדעת איזו תגובה כימית יש לסבון על הרדיאטור/צנרת/תרמוסטט/מנוע אז קשה להגיד כמה זה קריטי, בכל מקרה צריך לבצע שטיפה יסודית לכל מערכת הקירור, לרוקן, למלא מים רגילים להניע ולתת למנוע להגיע לטמפ' עבודה ולרוקן את המים ולחזור על הפעולה כמה שצריך עד שלא יהיה סבון.

אם לא היית מניע פשוט היית יכול לפתוח צינור תחתון ברידאטור ולשפוך הרבה מים עד שכל הסבון היה יוצא.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
אין לדעת איזו תגובה כימית יש לסבון על הרדיאטור/צנרת/תרמוסטט/מנוע ..

תודה רבה על התשובה

ויש לי עוד שאלה אחת

זה יהיה קריטי אם אני אעשה נסיעה של חמש קמ בערך לכיוון המוסך או שחובה ה להזמין לרכב גרר?

פורסם

אם המילוי של הסבון נעשה למיכל העיבוי בלבד ולרדיאטור יש מיכסה בניפרד אז מערכת הקירור עדיין לא מהולה בו ואפשר להתרגע ולשחרר לחצים ופחדים ולגשת בניחותא למוסך ולבצע ניקוי. אם מיכל העיבוי הוא חלק בלתי ניפרד מהסירקולציה של מערכת הקירור אז כדאי לבצע את הניקוי במיידית ואם תוכל לבצע זאת בעצמך עוד יותר טוב. נסעת כולה 3 קילומטר לא קרה כלום ולא ייקרה כלום כי זיהית זאת בזמן. באיזה רכב מדובר?

פורסם
נסעת כולה 3 קילומטר לא קרה כלום ולא ייקרה כלום כי זיהית זאת בזמן. באיזה רכב מדובר?

דייהטסו סיריון 2008

לבד אני לא יודע לעשות את זה אז כנראה שאני אאלץ לגרור את הרכב למוסך

סבון מקציף, מכיוון שהקצף מלא באוויר, אין לו יכולת לקרר את המנוע.

אני לא הייתי נוסע.

זה גם מה שישר חשבתי עליו, שהקצף יכול איכשהו לעכב את קירור המנוע

• תוכן חדש...