Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב לפירוק - רנו מגאן 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזלי שהעבודה נמצאת 10 דק' נסיעה מפה ואפשר לתפוס טרמפ עם חברים לעבודה או אפילו טרמפ סתם בתחנת אוטובוס. במקרה הכי גרוע - מקסימום הליכה של שעה ברגל דרך השדות - אני סבבה עם זה לגמרי.

על אופניים חשבת? אופניים משומשים יעלו כמה מאות בודדות ויחסכו לך הרבה זמן בכל יום. וזה גם הרבה יותר כיף מללכת שעה לכל כיוון.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתקן את התקלות

תדגם את הרכב מבחינה (תתייעץ בפורום אסתטיקה):

חיצונית- שטיפה- ווקס- חומר מחדש גומיות ופלסטיק.

פנימית- שאיבה- ניקוי ריפודים- מחדש פלסטיק פנימי ועוד

כשהרכב יהיה תקין, נקי, נוצץ ונעים, אתה תקבל עליו סכום יפה מאוד.

לפי ההודעה הראשית שלך, זה נשמע שוויתרת על הרכב סופית גם אם היה תקין.

אבל תעשה חישוב מסלול מחדש. לתת לפירוק זה כמו לזרוק את הרכב לפח זבל.

וסך הכול יש לך ביד רכב נפלא, מאובזר, בטיחותי ושנתון גבוה.

תחשוב שוב.

פורסם
אם אתה בכל זאת שוקל למכור לפירוק. שלח לי הודעה.

יש לי גם מגאן ואני צריך כל מיני חלפים עבור עצמי.

לדעתי האישית, אם האוטו משמש אותך להגעה לעבודה ואין לך דרך אלטרנטיבית נוחה חליפית. כלומר אתה צריך אמינות גבוהה יותר. אז תמכור את הרכב ותקנה רכב אמין יותר. לדעתי הרכב שלך במצב תקין לא שווה יותר מ6 אלף וגם זה די בלחץ.

אם יש לך רכב משני, או תחבורה ציבורית, או חבר שעוזר מדי פעם.

אז גם אם נתקעת פעם / פעמיים בשנה זה לא ביג דיל.

איבוד הערך לרכב הוא ברוב מוחלט של המקרים יקר יותר מאשר תיקונים של אלף אלפיים שקל אקסטרה.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כמו חברי פה למעלה - גם אני צריך מספר חלקים (שבפירוק לא יפריע להם שיחסרו - בעיקר ידיות לדלתות(פנימיות) וכד' -

(מצד שני מניסיון - מגרשי פירוק לא בדיוק שמחים לקנות רכבים שהשוק הכללי שלהם הוא באזור ה5000-7000 ש"ח.)

הקיצר - אם מחליט בכל אופן על פירוק - אשמח שתשלח הודעה- אולי תרוויח עלי עוד כמה גרושים.

• תוכן חדש...