Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצלמות קבועות על כביש 40.

1. בכניסה למושב אחוזם - לכיוון דרום.

2. בכניסה לשלווה ואבן שמואל , לכיוון צפון (בכניסה ליישוב יש עמוד דמי , 100 מ' אחריו מסתתר עמוד עם המצלמה האמיתית , זהירות).

3. בכניסה לשלווה ולאבן שמואל , לכיוון דרום (כן , שתי המצלמות על אותה צומת , משני הצדדים).

4. בכניסה לגת ו-ליאון , לכיוון דרום .

בית קמה אינה פעילה כרגע.

מעודכן ליום שבת.

אלעד - להבא נא להמשיך את אותו שרשור - אין צורך לפתוח שרשור חדש.

תודה על המידע ! ופעם הבאה אני אמשיך את השירשור :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אם הבנתי נכון ונראה לי שהבנתי אז קיבלת שני קנסות. מה אתה רציני? אחרי אחד מתחילים לפחד על הרישיון אתה קיבלת שתיים? דוד שלי בטח צודק שלא טוב להביא לנהג חדש אוטו חזק ומהיר כי אז כולם יקבלו מיליון קנסות.

חוץ מזה אתה צריך להתחיל להשיג פרוטקציות, בישראל עם פרוטקציות אפשר להשיג הכל, הכל! כולל ביטול קנסות.

ישראל="ארץ הקומבינה"

תעדכן אותנו מה נסגר עם ההורים שלך, אם הם לקחו עליהם את האשמה או לא?

ותחשוב גם לנסות לשאול דודים קרובים אם הם יקחו בשבילך את האשמה אין לך מה להפסיד.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אם הבנתי נכון ונראה לי שהבנתי אז קיבלת שני קנסות. מה אתה רציני? אחרי אחד מתחילים לפחד על הרישיון אתה קיבלת שתיים? דוד שלי בטח צודק שלא טוב להביא לנהג חדש אוטו חזק ומהיר כי אז כולם יקבלו מיליון קנסות.

חוץ מזה אתה צריך להתחיל להשיג פרוטקציות, בישראל עם פרוטקציות אפשר להשיג הכל, הכל! כולל ביטול קנסות.

ישראל="ארץ הקומבינה"

תעדכן אותנו מה נסגר עם ההורים שלך, אם הם לקחו עליהם את האשמה או לא?

ותחשוב גם לנסות לשאול דודים קרובים אם הם יקחו בשבילך את האשמה אין לך מה להפסיד.

את הדוח של ה 250 שקל... זה אבא שלי משלם

כי נהגתי על האוטו שלו, וזה רשום עליו :?

ולגבי הדוח השני... אני מקווה שיהיה טוב, ופרוטקציות יש לכל אחד :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...