Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט אונו מודל 96 וכמובן כמו כל ערסמוביל יש לה ג'נטים מגנזיום---בעתיד תמונות!

בקיצור המידה המקורית היא 155\80\13 ואני רוצה לעשות את החתך נמוך יותר ואת הרוחב גדול יותר, השאלה שלי האם ובמה זה מזיק לאוטו ולאיכות הנסיעה אם הוא לא משפר אותה אפילו......

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אז אם הבנתי נכון יהיה לי טוב להרחיב את המידה שלי זאת אם אני נשאר עדיין ב13 אינטש?!?!?!?

תודה לך על הקישור......

אגב איך צמיגים של קומו ויוקואומה???

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

אצלי בגולף אני רוצה להרכיב גלגלי מגנזיום, המידה המקורית ברישיון היא 175/60/13

מקדימה אני רוצה להשאיר אותה כי יש צמיגים בני שבועיים, אבל מאחורה אני מתכנן לשים 195/60/13

במה זה יתרום או יזיק לרכב מבחינת: צריכץ דלק/ביצועים/ אחיזה/קנסות משוטרים שיסתכל במקרה על גלגל אחורי/

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

צמיגים במידה שונה ראיתי בפורשה, קורבט, ב.מ.וו וכו'.

נדמה לי שלגולף שלך אין הנעה אחורית חזקה במיוחד.

צמיגים יותר רחבים ברכב כזה תשים רק אם אתה רוצה לפגוע בנוחות, ואם זה ככה, כבר עדיף היה לך להשאר עם הדייהו.

בעניין השוטרים - הייתי יותר מודאג מעניין הביטוח במקרה של תאונה חס וחלילה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז אם הבנתי נכון יהיה לי טוב להרחיב את המידה שלי זאת אם אני נשאר עדיין ב13 אינטש?!?!?!?

תודה לך על הקישור......

קובי -

יש קצת בעייה עם הביצוע של האמור במאמר ברכב שלך מכיוון שבמידה המקורית שלך ובמידות הקרובות אליה אין שום צמיג ספורטיבי או אפילו קרוב לזה.

יש סיכוי שלמרות הכל תיאלץ לעלות במידה בשביל לשפר את האחיזה רק בגלל חוסר היצע בצמיגים ספורטיביים, רק תזכור שהקפיצה הכי קטנה תהיה הכי טובה, מה שאומר שלקפוץ מ-13 ל-15 זה פחות טוב מלקפוץ ל-14.

ב-14 המידות הקיימות כבר יאפשרו שיפור ניכר של האחיזה ואם זכורני האונו טורבו הגיעה עם גלגלי 14 ככה שתוכל אפילו להעביר את זה ברישיון ולהיות חוקי למהדרין :-) .

אגב איך צמיגים של קומו ויוקואומה???
הציעו לי לקנות פיז'ו בשלושים אלף שקל, שווה?

-או-

לשתי החברות יש צמיגים טובים וצמיגים גרועים, צריך להיות ספציפיים עם הדגם.

מוטי.

פורסם

אם כבר שואלים - האם מישהו מכיר צמיגים של חברת ceba? אם אינני טועה שם הדגם הוא spider - במידות שהזכירו לעיל עבור פיאט אונו - איך הם?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
אצלי בגולף אני רוצה להרכיב גלגלי מגנזיום, המידה המקורית ברישיון היא 175/60/13

מקדימה אני רוצה להשאיר אותה כי יש צמיגים בני שבועיים, אבל מאחורה אני מתכנן לשים 195/60/13

במה זה יתרום או יזיק לרכב מבחינת: צריכץ דלק/ביצועים/ אחיזה/קנסות משוטרים שיסתכל במקרה על גלגל אחורי/

תודה.

כפיר

הרי לך מתכון בדוק להורדה מהכביש....

צמיגים רחבים יותר יפגעו בביצועים, צריכת הדלק תגדל, הספידומטר יזייף, האחיזה תהיה טובה יותר.

בקשר לשוטרים כתבתי למעלה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...