Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2001 , 175.000 ק"מ , אני יד 7 (3 ידיים לפני של אותה משפחה) , טסט לשנה שלמה (11/2017)

דגם RS שכולל מכסה מנוע קל יותר מאלומיניום, מתלים מוקשחים יותר ומנורת SHIFT LITE מקורית בלוח השעונים.

קודם כל והכי חשוב - שילדה נקייה לחלוטין , לא קצה ולא קצה של קצה - הרכב לא היה מעורב בתאונה מימיו.

גיר במצב חדש לחלוטין + קלאץ' מקורי של VALEO חדש גם כן - ללא שום חריקות או קושי בהעברות הילוכים. יש קוויקשיפט של רנו ספורט מקורי שמקצר ב-30% את מרחק ההעברת ההילוכים.

מנוע חדש של קליאו 182 כ"ס - עבר פורטינג איכותי אצל ירון G-FORCE האחד והיחיד - מאושר ברשיון כמובן. הרכב מושך כמו קרנף בכל טווח הסל"ד.

טיימינג חדש + צנרת מים חדשה + מייצב טורים חדש + חיישן סל"ד חדש + קפיצי הנמכה של EIBACH PRO KIT 40MM

מזגן קירור + חימום עובדים פיקס , כל הפלסטיקה ברכב שמורה יחסית לשנתון , אין מנורות מיותרות בלוח השעונים ואין שום קרעים במושבים.

מעוניין להחליף במשהו חדש יותר וחזק יותר עם תוספת מצידי או למכירה ב-26K ש"ח.

למי שהמחיר נשמע \ נראה לא ריאלי , מוזמן למצוא משהו שנותן יחס כוח \ התנהגות \ מצב לשקל טוב יותר מהאקזמפלר שלי. אני חיפשתי מעל שנה וחצי עד שמצאתי את הנ"ל.

יניב - 0544-939-930 (נא לא להתקשר אחרי שעה 22:00, תודה)

נע על הציר שבין חיפה לנתניה .

IMG_1223.jpg

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מוקפץ!

אגב , שכחתי לרשום בהודעה המקורית , יש זוג צמיגים חדשים ורעננים מאחור FALKEN ZE914.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

• תוכן חדש...