Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

כאמור בכותרת, המזגן שלי מקרר באופן מרשים מדי, וגם כשהטמפרטורה נקבעת על 25 מעלות, עדיין זה מרגיש כמו 17

החשד שלי נפל על הרגש, אולי הוא לא מחובר טוב או לא תקין

על כל פנים, רכשתי רגש בכמה שקלים

השאלה שלי היא היכן הוא ממוקם?

אני רגיל מהמזגנים האחרים בבית [A10 A15] שהוא ממש מתחת לפילטרים, גלוי וחשוף לעין כל.

פה, פתחתי את מכסה הפלסטיק של הפילטרים והסרתי אותם, אך איך לו זכר.

האם הוא ממוקם במקום אחר?

ייתכן שהוא פשוט חסר?

תודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נראה שלא יספיק לפתוח את הדלתית בלבד.

אמנם פתיחה שלה מגלה את הרגש איפשהו מצד שמאל, אבל הוא תחוב שם ממש מתחת לפלסטיקה [החלק של השקע / תקע], מה שלא מאפשר לשלוף את הישן ולתחוב את החדש מבלי ממש לפרק את כל הפלסטיק, שלא לדבר על למשוך אותו כמו שצריך בתפסים המיועדים לכיוון למעלה [אוויר חוזר]

זו ההבחנה הדלה שלי לפחות.

מישהו מכיר מקרוב ויוכל לאשר / להפריך?

נ.ב.כאמור, במזגנים הקטנים, זה נורא פשוט - הכל נגיש בלי שום פירוק. לא נראה לי הגיוני כל הדבר הזה.

מצרף תמונות:

20160719_002329.jpg20160719_002335.jpg20160719_002359.jpg20160719_002403.jpg

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תצטרך לתמרן עם הידיים קצת, אני חושב שזה פתרון טוב יותר מטכנאי .

ניסית להכנס למצב דיאגנוסטיקה של המזגן? ולראות האם הרגש בכלל תקול?

פורסם

מציע לך לא להסיק מסקנות מהרי מדיי.

כזכור לי זהו לא מזגן אינוורטר אלא ON/OFF.

אתה מודע לעניין שכשהמזגן פועל כאשר הטמ"פ בחדר גבוהה מהטמ"פ בשלט תמיד טמ"פ האויר שהמזגן יוציא תהיי זהה?

השינוי בשלט משפיע רק זמני עבודת המדחס, כלומר שהטמ"פ בחדר מגיעה לערך המכוון המזגן יפסיק לקרר ויתחיל "לאוורר".

אז איך בדיוק הגעת להבחנה שיש בעיה בגשש?

פורסם

אכן מזגן on / off

ברור לי שהוא מוציא תמיד את אותה טמפרטורה, ואמור להפסיק [= להוציא אוויר לא קר] בהגעת הטמפרטורה בחדר למה שנקבע לו.

וזה בדיוק מה שהביא אותי לחשוד ברגש - הוא ממשיך להוציא אוויר קר מאוד, למרות שהוא מכוון על 25, ועבד כבר מספיק זמן מה שהוריד את הטמפרטורה בחדר לאזור ה20.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...