Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתוני since refueling מתאפסים רנדומלית גם ללא תדלוק, תקלה?

Ameer.86
שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

ברשותי פאסאט חדשה

שמתי לב שנתוני since refueling מתאפסים רנדומלית ולעיתים קרובות (ללא קשר למתי ביצעתי תדלוק) האם זה מעיד על תקלה?

לפי ספר הרכב, הנתונים הללו אמורים להשמר עד לתדלוק הבא.

מישהו נתקל בתופעה הנ"ל ברכבי ואג? אני מניח שזו אותה מערכת בכל הרכבים שלהם.

(ניתן לבדוק זאת בלהכנס למערכת ולראות כמה נסעו מאז התדלוק האחרון ולראות אם הק"מ המוצג הגיוני)

תודה

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון:

היום הייתי במוסך מורשה.

בדיקת מחשב הראתה שכל המערכות תקינות.

ביצעו עדכון תוכנה למולטימדיה ועדכון אחר כלשהו.

כשחזרתי הביתה, עזבתי את הרכב לאיזה שעתיים.. לאחר מכן נסעתי ברכב ונתוני הק"מ מאז התדלוק האחרון התאפסו.

מה עליי לעשות? מישהו חווה את התופעה הנ"ל חוץ ממני?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפולו שלי עברו יותר מ100 שעות ועדיין הנתונים נשמרו והתאפסו רק בתדלוק, בנוגע לבעיה תחזר למוסך ושהם יתנו לך מענה.

אולי החיישן שמזהה תדלוק נדפק ומזייף ולכן זה מתאפס אבל זה סתם ניחוש.

עריכה אחרונה על ידי koko532
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אצלי בגולף הנתון אינו מתאפס בעצמו גם אם תדלקתי אחרי שבועיים ןיותר. גש למוסך המרכזי לאיבחון ואל תוותר עד שלא יפתרו לך את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התרשמתי מאוד מהמקצועיות של איש הדיאגנוסטיקב במרכזי בראשון (יניב). מאוד מקצועי, אדיב ועם המון סבלנות.....גם שלא היו לו תשובות ברר עם המרכז הטכני וחזר עם תשובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יניב זה שטיפל ברכב היום, אכן מקצועי ואדיב, אך אין לו תשובה. לטענתו פעם ראשונה נתקל בתופעה הנ"ל.

הוא אסף נתונים מהמחשב, ויבדוק מול המרכז הטכני ואולי יצרן. מחכה לשיחה ממנו.

אגב, מהתרשמות שלי בכמה מוסכים, הם מאד מסתמכים על מחשב הרכב והמחשב שלהם.

מאד מפתיע, מה בימינו לא ניגשים לבדוק מכלולים פיזיים? לראות בעין? רק דרך המחשב? הזוי

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

עדכון

לאחר קבלת עדכון מהיצרן והתקנתו ברכב הבעיה לא נפתרה.

היבואן פנה שוב ליצרן והומלץ על ידו להחליף את כל לוח השעונים. (לא יודע איך זה קשור).

מקווה שההחלפה לא תחייב פירוק הרבה פלסטיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאמרו לי במפורש שמחליפים לוח שעונים... לא הזכירו מעבד או כל דבר אחר... אבל להבנתי זו חתיכה אחת.. מוציאים ומתקינים חדשה במקום..

כפי שזה נראה לא צריך לפרק הרבה פלזטיקה בשביל להגיע ללוח שעונים, מדובר בחלק יחסית חיצוני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3001 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...