Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע השאלה ספציפית על רצועת טיימינג למיצובישי לאנסר 1.6 שנת 2007, אבל גם להבא אופן כללי. קראתי קצת כאן בפורום והתעוררו לי כמה שאלות,

אני מבין שיש חלפים מקוריים, יש תחליפי איכותי (OEM) ויש תחליפי זבל. האם מקורי אני יכול למצוא רק אצל היבואן? האם על האריזה יהיה כתוב פשוט מיצובישי? לגבי תחליפי, איך אני יכול לזהות אם זה תחליפי איכותי או לא? אם אני בא למוסך שיחליף לי טיימינג (או כל דבר אחר להבא) עם החלקים שהוא מביא, יש דרך לדעת אם מה שהוא שם לי טוב או לא?

לגבי הזמנה מחו"ל כמה זה כדאי? לא עושים בעיות מבחינת מכס? איפה אפשר למצוא מק"טים לחלקים לרכב שלי?

ואם מישהו מכיר חנות חלפים מומלצת בצפון (איזור מעלות, אם לא אז גם קריות-חיפה יכול להתאים) זה יכול לעזור. וגם מוסך מומלץ (פתחתי כבר פוסט ללא תשובה, כנראה שאלך או למיצובישי כרמיאל או לאחד המוסכים שאני מכיר במעלות)

הרבה שאלות, פשוט אני לא מתמצא בכלל בנושא, עם הרכבים הקודמים הייתי פשוט בא למוסכניק ועושה הכל הכי זול שיש, ועכשיו חושב לעשות אחרת, כי קניתי אוטו שמור ורוצה שימשיך להיות כזה.

תודה מראש.

פורסם

מקורי אפשר להשיג גם בחנויות חלפים, כן , על האריזה במקורי רשום מיצובישי.

תחליפי איכותי מזהים לפי המותג, חברת GATES לדוגמא, INA ועוד. הכי טוב זה שתרשום את החברה שהמוסך רוצה לשים לך ונודיע לך אם זה איכותי או לא.

הזמנה מחול כדאית במידה וההבדל של כל החלקים הוא מעל 400 שקלים (לא לשכוח משלוח), לכן צריך לבדוק עלויות בארץ מול חול, אם הסכום לא גבוה במיוחד הסיכוי לבעיות במכס נמוך.

לא חייב לעשות במורשה, המחירים שם יקרים. הכי טוב ללכת למוסך מומלץ (אני לא מכיר בצפון) להסביר לו שאתה רוצה רק חלקים איכותיים, לא סיניים ואתה תשלם עליהם בהתאם, תשאל אותו איזה חברות הוא מביא לך, כשהוא יתן לך שמות תבוא לפה, ברגע שהוא יתן לך שמות תדע שרוב הסיכויים שמדובר בחלקים איכותיים, כי כשמזמינים חלקים סינים לא יודעים את שם החברה בדרך כלל.

Miata ND2

• תוכן חדש...