Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במצב רגיל הרכב גודש 1.5 ואפילו 1.6 באר, לפעמים לאחר לחיצה ממושכת על דוושת הגז בנסיעה - משהו כמו 10 שניות רצופות של דוושה מלאה - הטורבו כאילו ננעל ויורד לגדישה של 0.4 באר במקסימום לכל מצב, לאחר כיבוי והדלקה מחדש של המנוע הוא חוזר לגדוש כרגיל.

חשוב לציין שהתופעה קורת אך ורק בלחיצה מאומצת ביותר ורק במהירויות יחסית גבוהות אבל באופן קבוע בכל פעם, ואם אני לוחץ ומרפה לוחץ ומרפה הטורבו ממשיך לגדוש כרגיל עד למהירויות יותר גבוהות.

אשמח לדעת מהם הגורמים האפשריים לתופעה הנ"ל והאם זה קשור לטורבו ( כי הרי בסך הכל עד שזה קורה הוא גודש רגיל ) או שזו תקלה במחשב רכב וכדומה??

תודה לעוזרים!!!

עריכה אחרונה על ידי TsurielZe'evos
פורסם (נערך)

זה קורה בגלל שאתה לוחץ הרבה, כנראה אתה מגיע לאובר בוסט.

המחשב של הרכב מנתק לך את הטורבו בשביל לשמור עליו.

נכנס לSafe Mode. בשביל לצאת ממוד כזה, תכבה ותניע את הרכב וזה יחזור לגדוש כרגיל.

אם אתה מגיע לאובר בוסט זה אומר משהו לא תקין, או שאתה בהילוך לא טוב, או שמשהו במערכת שלך לא עובד כראוי.

תמשיך ככה, אתה תהרוס את הטורבו.

עריכה אחרונה על ידי Scirocco-R

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם (נערך)

הייתה לי תחושה שזה משהו כזה...:| אתה יודע לומר לי מה עשוי להיות הכיוון לתקלה ? זאת אומרת, ממה שידוע לי ואני בודק את הרכב על בסיס קבוע - המנוע כמו שעון, המערכות כולן תקינות ואין אף בריחה בצנרת.. דבר שגורם לי תסכול רב כי מצד אחד לא ידוע לי על בעיות כלשהן ברכב ואפילו שאני מתראה הרבה עם בעלי מוסכים אף אחד לא קלט משהו לא תקין ברכב, אך מצד שני מתחבא פה איזשהו כשל קטן במערכת... מעבר לזה הוא מטופל בשמנים הכי איכותיים, טיפולים הכי יקרים ומצב הגיר ברכב מעולה ( גיר רגיל ) האם יכול להיות שבעצם התקלה היא במחשב הרכב או שאולי זה באג בתוכנה ?? האם זה מצביע על כך שהטורבו קטן מידי עבור המנוע או שאולי להפך הוא חזק מידי? זה יכול להיות אינטרקולר קטן מידי? ואולי אולי אולי יכול להיות שזה קשור למערכת הפליטה? ( זאת פחות או יותר המערכת היחידה ברכב שלא נבדקה יסודית..)

לפני כחודש הרכב חובר למחשב וחיכתה שם התראה על "גדישה נמוכה" או "לחץ נמוך" משהו כזה.. האם זה רלוונטי או שזה בגלל הניתוק של הטורבו?

אגב יש לי חבר עם מנוע וגיר כמו שלי רק הרבה פחות "בריאים" אבל כמה שהוא לוחץ הטורבו לא נכנע ומטפס בלי חשבון... (טורבו זהה).

אם תוכל לתת לי כיוון מה לחפש ומה לבדוק אני מאוד אודה לך!:wink:

פורסם

הרכב מן הסתם משופר כי אודי מקורית לא מגיעה לגדישות כאלו גבוהות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בוודאות משופר תוכנתית, הרכב לא גודש 1.5 בסטוק.

הייתי מתחיל בבדיקת התוכנה+ בדיקת טמפרטורות בגדישה מלאה.

מאיזה איזור אתה בארץ?

פורסם (נערך)

אני מפ"ת.

הרכב משופר אך לא במערכת הטורבו ( מלבד פילטר פתוח וצינור אינלט מסיליקון ),

לגבי השאלה אם הותקנה בו תוכנה - לא ממני אבל בהחלט יכול להיות מהבעלים הקודם שטען שעשה תוכנה לרכב, האם יכול להיות שהתוכנה עושה את הבאלגן במערכת? אגב לגבי טמפרטורת גדישה: זה קשור אך ורק לאינטרקולר? או יכול להיות מעוד סיבות?

תודה לעוזרים!!!

• תוכן חדש...