Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש קניתי פיגו 206 2001 מנוע 1400 אוטומט , סך הכול הרכב היה בסדר מלבד צריכת הדלק שאין לי מושג למה הייתה כל כך גבוהה , 1 ל7 , בעקבות כך מכרתי את הרכב

עכשיו יש לי תקציב של 10 אלף להביא רכב ואני נורא מתלבט

בגלל שאני בסופו של דבר ילד בן 18 אחת הדרישות שלי זה שהרכב יראה סביר עד כמה שאפשר בשנתונים האלה

המראה כן חשוב לי ,זו אחת הסיבות שהלכתי על ה206

ושיהיה אוטומט

חשבתי על להביא פיגו 206 אחרת , הרכב סך הכול על הנייר אמור להיות חסכוני , אני מאמין שבשלי ספציפית הייתה בעיה.

פולקסווגן גולף אני מאוד רוצה אבל שמעתי על בעיות בגיר האוטומטי

איביזה או פולו הצורה הנורמלית 2003 ומעלה אבל קשה למצוא בכסף הזה

ומעבר לזה אני לא מוצא את עצמי אם יותר מידי אפשרויות נורמליות

גם סיטרואן C4 אפשר למצוא באיזור ה11-12 יש מציאות אבל ששמעתי ממכונאים שכדאי להתרחק מהרכב ים של בעיות חשמל והרבה כסף

הייתי שמח לשמוע המלצות .

פורסם

חבל שמכרת בלי להתייעץ, יכול להיות שהיה מדובר בבעיה מכנית שניתנת לפתרון או בסיבה אחרת.

אני נוטה להאמין שגם לסגנון הנהיגה יש השפעה. בכל זאת מנוע 1.4, כמה קשה להוציא ממנו צריכה סבירה של 1:9-1:10 לפחות?

מה דעתך על פונטו ספייס או יונדאי גטס?

גם אני בחור צעיר יחסית והייתי בגילך לא מזמן, בסופו של דבר בתקציב שלך אתה צריך להתפשר. בעיניי, עדיף להתפשר על מראה הרכב ולקנות רכב אמין וטוב.

ומדוע ההתעקשות על אוטומט? בתקציב שלך רכב ידני יהיה חסכוני יותר וכנראה גם אמין יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בסוף הצלחתי לצמצם את האפשריות זה או הונדה סיוויק 2001 2002 או רנו מגאן 2 2007 2008 הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי 2 הרכבים

פורסם

דעתי היא שאתה דורך במקום. אף אחת מהמכוניות האלו לא תספק לך את החסכון המתבקש בצריכת הדלק. שתיהן מכוניות משפחתיות עם מנוע 1.6 וגיר אוטומטי בעל 4 הילוכים. זה ממש לא המתכון לחסכון בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלא תבין אותי לא נכון מבחינתי 1-10 בעיר זה אחלה

עם הפיגו איכשהו הייתי מגיע ל1-7 שזה כבר מוגזם

בהנחה שמבחינת דלק שתי הרכבים יספקו אותי , מה תוכל לאמר לי עליהם , מה עדיפה מבינהם וכו ?

ושוב אני מעדיף להתפשר דווקא על אמינות הרכב ולא על המראה שלו

הרכב יהיה אמור לשרת אותי 5-6 חודשים עד הגיוס זו לא הולכת להיות רכישה לטווח הארוך

• תוכן חדש...