Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אם עובד .אתה לא יודע איזה השלכות יהיו לכך. רוב הסיכוי שתפגע בדברים אחרים במנוע. אם זה לא מוכח ולא משמועות לא הייתי מנסה על המנוע שלי. אלא אם כן אתה מתכוון להחליף מנוע בקרוב.

פורסם

http://www.fiatclub.co.il/forum/archive/index.php/t-8230.html

תקרא את התגובה האחרונה בשרשור. אולי החלפת אטם סעפת פליטה תעזור. כתוב שם שכשהמנוע מתחמם האטם מתרחב ואוטם טוב יותר את הרעש. בנוסף יש שם את כל התגובות הרגילות של החלפת שמן וכו

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

Nepet

מדובר שם על פיאט, לא פיג'ו.

"שמן גיר" אוטומטי ATF הוא לא שמן אלה נוזל גיר תכונותיו נעלמות בחום הגבוהה של המנוע והיתרונותיו גם, או שהוא יסב נזק לאטמים או שלא יעשה דבר למנוע מה שבטוח הוא יגיע לטמפרטורות גבוהות ממה שהוא מסוגל לעמוד בו.

הוצאת המרימים ניקוי יסודי של בוצה ,אם קיימת, בחלקו העליון והורדת הקרטר וניקוי צינורית היניקה של השמן לאחר מכן פלאש מנוע אפילו עם שמן ירוד, החלפת שמן ופילטר שמן מתאים ואולי תחזיר גם כמה סוסים שברחו מהאורווה.

פורסם

^^^^^

מסכים, תיגש למוסך, (כמו אורן שרותי רכב למשל) תבקש ממנו הצעת מחיר לניקוי בוצה מהמנוע, שכולל הורדת קארטר, הוצאת מכסה שסתומים,

ובמידת הצורך פירוק של מרימים, לניקוי יסודי.

ולמלאות פילטר שמן מקורי ושמן איכותי שעומד בתקן, ונגמר הסיפור.

זה הניקוי הכי טוב שאתה יכול לעשות.

רועי

פורסם (נערך)

אצלי ב206 ביצעתי פלשינג עם הפלשינג של BG משתמש בשמןמנוע של eurol הרכב חוגג היום 200k נעלמו כלא היו התיקתוקים .

והולך היוםלטיפול אצל אורן שרותי רכב .

עריכה אחרונה על ידי francis_r

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...