Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום,

מצטרף לקודמי, תשיג חלפים איכותייים גם הגומיות.

הגומיות הסיניות שמתי לב שמחזיקות חצי שנה עד שנה במקרה הטוב.

לגבי הפעמון אני פחות יודע, אבל בטוח מחזיק הרבה פחות ממקורי\חליפי איכותי.

לכן קנה אך ורק איכותי, אם אתה מוצא דיל, תתיעץ פה, יש לא מעט חברה מביני עניין בקונצרן הזה

ולכן יוכול לעזור לך.

אגב איזה מדריכון או לכתוב כמה נקודות מעניינות על ביצוע העבודה יהיה נחמד מאוד ויעזור לאנשים.

עוד טיפ, במידה וגם אחרי שחרור הברגים הצירייה לא יוצאת אל תמשוך אותה בכח!

תכניס מברג שטוח גדול בינה ובין הגיר ובעדינות תמשוך אותה החוצה, ככה היא תיצא בבטחה.

בהצלחה!

רועי

פורסם

דברתי היום עם חבר בעל חנות חלפים והוא אמר לי שקרדן לבד יש רק בחליפי סיני (220 ש''ח) כי בחברה זה הולך קומפלט כל הציריה

השאלה היא האם מישהו פה יודע על קרדן חליפי באיכותי יותר ?! אשמח לשמוע

תודה רבה

אשמח לעדכן על התפתחויות מעניינות

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

קבוצת ווצאפ לבעלי קודיאק/קארוק

https://chat.whatsapp.com/GLKUrTxFXXhI6WW3n6zpji

פורסם

כשאני חיפשתי פעמון הציעו לי גם בהזמנה חליפי איטלקי metelli וגם גרמני של lobro כמובן שהעלות לא זולה פעמון חיצוני של לוברו בערך 450 שקל...

אבל יחזיק יותר מהסיני בוודאות

פורסם

שלום לכולם

אתמול החלפתי את הקרדן ( עלה לי 150 ש''ח של GSP )

אני חייב להודות לכל החבר'ה פה על הטיפים והמידע שעזר לי מאוד

עכשיו שאלה.

אחרי שהרכבתי הכל למיטב ידיעתי עכשיו כשאני נוסע יש לי רעידות בהגה אבל לא רעידות רגילות אלא טיקים כאלה כשאני מסובב את ההגה כאילו הגלגל מסתובב בשלבים.....מקווה שהבנתם..... :lol:

השאלה היא האם יכוליות שזה בגלל שהעסק שם חגש ולא התגרז מספיק או שזה דפק בקרדן???

תודה

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

פורסם

יכול להיות שלא הכנסת את השיניים של הקרדן החדש טוב, זאת אומרת, יש חריץ סימון לטיפה הוא אמור להכנס, אם היה לך קשה יחסית להכניס את הקרדן ודפקת אותו למקום, אז יש מצב שהרסת אותו, או שלא חיזקת את הבורג של הציריה לנאבה.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני יסביר

בקרדן המקורי אין אפשרות לשלוף את מוט הציריה מהכוס שלו אלא להוריד את הפחית שמכסה אותו ואז צריך להוריד את הביטחונית ולשלוף את משולש הקרניים החוצה

אבל בחליפי אפשר לשלוף את הכוס מה'קרניים' ישירות מהצד הפתוח ולא ראיתי שום סימון שצריך לעקוב אחריו וגם זה ממש לא נכנס בלחץ אלא בחופשיות לגמרי משני הכיוונים

ולגבי הברגים.....חיזקתי את אמאמא שלהם אל תדאג

פסאט 2008 TDI 140HP

סקודיאק TDI 2.0 150HP

• תוכן חדש...