Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי הצעת מחיר להחלפת רפידות בלם קדמיות ביונדאי ולוסטר ע"ס 650 ש"ח כולל מע"מ

הם מוכנים לתת לי 10 אחוזי הנחה משמע 590 ש"ח

לי זה נשמע המון.

השאלה שלי האם להחליף רפידות בלם במוסך מורשה או שאפשר בכל מוסך

והאם אחליף את הרפידות לא במוסך מורשה אלא במוסך כללי האם זה פוגע באחריות היצרן?

האחריות אמורה לפוג בפברואר 2016.

תודה

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

תבדוק כמה ההפרש במוסך רגיל ותעשה חושבים אם שווה לך.

לפי החוק היבש האחריות לא אמורה לפוג, אבל אם תהיה בעיה במערכת הברקסים ותרצה להשתמש באחריות , יתכן ויעשו בעיות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

בהנחה ותתקין בלמים מחברה מוכרת, עם מקט מתאים לדגם, ותבצע את העבודה במוסך מורשה משרד התחבורה (להבדיל ממורשה יבואן) האחראיות לא תפגע

יום טוב גם לך

פורסם

ממה שאני מבין מכם,

כל עוד אני שם בלמים תואמים לולוסטר במוסך מורשה משרד התחבורה

שלאו דווקא קשור ליונדאי , אז לא אמורה להיות בעיה מול המוסך המורשה בהמשך טיפול בנושאים אחרים?

פורסם

ביקרתי היום במוסך מורשה משרד התחבורה, לא מטעם היבואן

החלפתי 4 רפידות בלם ב650 ש"ח כולל עבודה וכולל מע"מ.

בזמן העבודה ראיתי שהמוסכניק לוחץ על איזשהו חלק שם עם סוג של פלאייר מאוד גדול וגורם לנוזל לצאת מתחת למכסה המנוע

הוא עשה זאת משני הצדדים, שאלתי אותו למעשיו וענה לי שהוא משחרר נוזל בלמים עודף

האם זה תקין?

פורסם (נערך)

לא מאה אחוז תקין, אפשר לעבוד בצורה יפה יותר ולכווץ את הבוכנה של הקליפר עם כלי ייעודי, ולא לתת לנוזל לגלוש במיכל הנוזל בתא המנוע אלא לשאוב מעט עם מזרק.

אבל גם זה עובד.

בכל מקרה בקצרה:

כשמחליפים רפידות צריך להחזיר את הבוכנה של הקליפר לנקודת האפס, כי עם הזמן ושחיקת הרפידות היא יוצאת יותר ויותר החוצה. הרפידות החדשות עבות יותר וצריך לפנות להם מקום.

לכן גם הנוזל מתנהג בהתאם לשחיקת הרפידות.

בד״כ הוא לא אמור לגלוש החוצה אם לא הוסיפו נוזל בלם בין החלפות ברקסים.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אסף תודה על התשובה המנומקת, מה שהיה בעצם זה שהוא אכן הגיע עם כלי וכיווץ משהו שנראה כמו בוכנה.

וניצן, במוסך יונדאי ביקשו ממני 590 ש"ח אחרי הנחה לזוג רפידות והחלפתי במוסך אחר רביעייה ב650.

פורסם

לא נורא שיוצא קצת שמן ברקס עודף מהמיכל הרזרבה אבל חשוב לשטוף מיד עם מים את השמן אחרת זה פוגע בכל מיני חלקים צבועים בתא המנוע.

פורסם
אסף תודה על התשובה המנומקת, מה שהיה בעצם זה שהוא אכן הגיע עם כלי וכיווץ משהו שנראה כמו בוכנה.

וניצן, במוסך יונדאי ביקשו ממני 590 ש"ח אחרי הנחה לזוג רפידות והחלפתי במוסך אחר רביעייה ב650.

לא הבנתי החליפו לך גם מאחורה?

כי לא שמעתי על מוסך שגובה רק על זוג רפידות,זה בא סט קדמי\אחורי.

בכל מקרה אם החליפו רק מקדימה אז שילמת יותר ממוסך מורשה, אלא אם 590 זה רק הרפידות?

רועי

• תוכן חדש...