Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

אתה צריך לכתוב מה הדרישות שלך, תקציב , כמה אתה נוסע בשבוע או בחודש, לכמה אנשים יהיו באוטו בד"כ .

עזוב תקציב יש כסף , אני רוצה או סיוויק או קורולה או מאזדה 3 , אני נוסע כל יום גם לעבודה גם לביתספר וגם פה ושם קצת מטייל בד"כ 3 אנשים באוטו

פורסם
אחד מהם אני קונה

מה עדיף?

מבחינת אמינות , מהירות , יציבות , נוחות ..

הונדה סיויק 2006 מנוע 1600 . זה רכב שאפשר להחזיק לנצח .

מנסיון של 240 אלף קמ על אחת כזו (ידנית) שעדיין ברשותי מיום עלייתה לכביש( לא מוכר חח אולי עוד שנה)

פשוט אפס תקלות פשוטו כמשמעו. מרווחת מאד, דיי מהירה , מאד יציבה.

אגב ה2006 זו הצורה הכי יפה לדעתי - שעברה מתיחת פנים של הפרונט, קיבלה חצאיות צד. אין הרבה כאלו בארץ .

טויוטה לא מכיר מניח שגם אמינה חוץ מהדגמים שסבלו מבוצה במנוע ואני לא יודע בדיוק באיזה שנים.

מאזדה 3 לדעתי לפחות כמה רמות פחות מבחינת נוחות , מרווח פנים, שרידות, אמינות.

.

פורסם

שלושתן אמינות מאוד וזולות יחסית לאחזקה. הסיוויק מיושנת מדי ולא אקטואלית, הוצגה ושווקה הרבה לפני המאזדה 3 או הקורולה. מבחינת איכות נסיעה, בידוד רעשים, נוחות מושבים, עידון, אבזור, התנהגות וכד' היא הרבה פחות מרשימה מהשתיים האחרות. מצד שני היא יחסית חסכונית, אמינה מאוד, המנוע חזק ונמרץ והמרווח במושב האחורי טוב מאוד. הרבה בזכות רצפה שטוחה לחלוטין. הישיבה הנמוכה (מדי) במושב האחורי, קצת מקלקלת את החגיגה.

הקורולה נהנית גם היא ממנוע חזק יחסית ודי חסכוני, היא מרגישה מודרנית יותר מהסיוויק ומציעה איכות נסיעה גבוהה יותר. היא נוחה מבחינת שיכוך מהמורות הודות למתלים רכים יחסית, אך המושבים לא כ"כ מוצלחים ולא תומכים מספיק. היא פחות מרווחת מאחורה מהשתיים האחרות, אך הגישה של המושב נוחה יחסית. התנהגות הכביש שלה סבירה, אך משעממת מדי. ברמת האבזור סאן הבסיסית, חסר הרבה אבזור סטנדרטי כמו למשל שהיא מצויידת רק ב-2 חלונות חשמל.

המאזדה 3 מרגישה המודרנית שבחבורה. תא הנוסעים שלה נעים, בידוד הרעשים סביר, איכות ההרכבה גבוהה, תנוחת הנהיגה מצוינת (הכיסא מתכוונן לכל הכיוונים וכך גם ההגה), האבזור טוב ביחס לשתי האחרות, איכות הנסיעה גבוהה ביחס אליהן, אך המתלים נוקשים ושיבושים עוברים ישירות לישבן. המושבים עצמם מוצלחים מאוד, כל עוד אתה לא בן אדם רחב במיוחד. המושב האחורי מציע מרווח ממוצע (פחות טוב מהסיוויק, קצת יותר טוב מהקורולה), אבל הגישה אליו לא הכי נוחה בגלל גג משתפל בסגנון רכב קופה ודלתות צרות. התנהגות הכביש שלה טובה בהרבה מהשתיים האחרות והיא נחשבת לאחת המשפחתיות הכי מהנות לנהיגה (ביחד עם הפוקוס). מצד שני היא הכי פחות חסכונית בדלק, המנוע לא ממש חזק בהשוואה לסיוויק והקורולה (אבל עדיין היא די זריזה ביחס לקטגוריה), תא המטען שלה די גדול, אך לא נוח כ"כ לשימוש בגלל פתח הטענה צר וגבוה.

אני מעדיף את ה-3 בהרבה בהשוואה לשתיים האחרות. היא מהנה לנהיגה, מאובזרת, מודרנית ובשורה התחתונה היא היפנית שהכי קרובה לאירופאיות בקטגוריה הזאת באותן שנתונים. מצד שני היא חלשה יותר ואוכלת יותר דלק. הקורולה מציעה את החבילה הכי מאוזנת כאן, והסיוויק מכונית טובה בסך הכל, אבל מיושנת מדי.

מאזדה 3 לדעתי לפחות כמה רמות פחות מבחינת נוחות , מרווח פנים, שרידות, אמינות.

.

ממש לא נכון. ה-3 שרידה ואמינה לא פחות מהסיוויק (ואם כן, זה לא באופן משמעותי), עולה עליה בהרבה מבחינת איכות נסיעה (ריסון, עידון, יציבות, התנהגות) ורק עם עניין המרווח אני נאלץ להסכים. תראה למשל מבחן השוואתי בין הסיוויק המדוברת, לבין ה-3 המדוברת לבין המגאן, ותראה איך הסיוויק מתקשה ליישר קו עם המתחרות...

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.231261

פורסם

היה לאבא שלי כזאת מאזדה ונהגתי עלייה יתרונות: תא מטען גדול, זריזה,מרווחת חסרונות, טיפולים יקרים, ביטוחים יקרים, מטחנת דלק, פח חלש

• תוכן חדש...