Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לצייד את הרכב שלי במישלן סופר ספורט.

ראיתי באתר שה"עונה" שמוגדרת להם היא קיץ(יש שם גם צמיגי חורף וגם צמיגי "כל השנה")

האם זה אומר שבחורף הישראלי תהיה לי בעיית אחיזה איתם, או כל בעיה אחרת?

פורסם

הכוונה לצמיגי חורף היא לחורף אירופאי דהיינו שלגים וטמפרטורות קור קיצוניות שמקשות את הגומי ולכן מלכתחילה התרכובת בצמיגי חורף תיהיה שונה.

אצלנו לא מגיעים כידוע לטמפ ששם ולכן אין טעם בכלל לייבא צמיגים לחורף אלא רק צמיגי קיץ או לכל העונות.

לשאלתך אין בעיה.

פורסם

אני עם מישלין סופר ספורט במדינה עם אקלים דומה לזה הישראלי- אין שום בעיה בחורף ויתרה מכך, הצמיג מדורג גבוה גם בבלימות רטובות.

אם לשים בצד צמיגי סמי סליקס ודומיהם, זה כנראה הצמיג הכי טוב שהכסף שלך יוכל לקנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היתרון המרכזי של צמיגי חורף הוא התאמה לטמפרטורות נמוכות ולנסיעה על שלג וקרח, ולאו דווקא גשם. לאור זאת שגשם יורד באירופה וצפון אמריקה לאורך כל השנה, אני לא חושב שתהיה בעיה לשים צמיגי קיץ עבור החורף הישראלי.

פורסם

בוא נגיד שגם אם הם לא מצטיינים בתחום, הם עדיין אוחזים יותר טוב מהרבה צמיגים אחרים וטובים גם בחורף. תקנה בלב שלם, צמיג מעולה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני עם R1R, זה 'מפריע' רק כאשר ממש יש מים על הכביש, ואז מורידים קצב והכל בסדר, ביום חמישי נסעתי על ברד בכביש החוף, ב90 קמ"ש, הרכב הרגיש קצת עצבני מהרגיל, אבל זה כי מדובר על רכב ספורט ישן. למישלן יש מערכת ניקוז טובה אף יותר, אז לא הייתי דואג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...