Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, לא מזמן קניתי סיאט לאון 2012 עם 28K, יש לי טסט בינואר והצמיגים נראים ממש אבל ממש

יבשים, וגם ללא קשר לטסט אני מעוניין להחליף אותם.

מוזר לי האמת קצת שרכב כמעט 3 שנים על הכביש (צמיגים מאמצע 11) וצמיגים כבר טיפה סדוקים ויבשים מאוד :idea:

אז בדקתי מחירים ונסגרתי על מספר סוגים של צמיגים, בעיקר ביגלל המחיר. (320-370 ש"ח לצמיג)

אשמח לקבל חוות דעת על הצמיגים הבאים, וגם פתוח להצעות חדשות.

הראשון הוא FALKEN 912 וגם הכי זול 321 שקל לצמיג על פי TIRE4U.

השני הוא PIRELLI P7 כ 350 שקל לצמיג.

שלישי הוא DUNLOP יש כמה דגמים בין 325-365 שקל לצמיג.

ויש את EFFICIENT GRIP של GOOD YEAR עולה 370 שקל.

אני לא מחפש סופר אחיזה וצמיג ספורטיבי אבל מצד שני שיאחוז נורמלי שיהיה לא רועש מדי ונוח עד כמה שאפשר במחיר הזה.

תודה וחג סוכות שמח.

פורסם

איזה לאון יש לך 1.8?

יש לך בלוח מישהו שמוכר 4 גאנטים כולל צמיגים ב-2000שח,לטענתו 2 מהם מישלין חדשים

אופציה 1.לקנות את כול הסט במידה והגאנטים שלך לא יפים שרוטים.

אופציה 2.לדבר איתו לקנוות ממנו רק את הצמיגים

אופציה 3.מהרשימה שנתת הפירלי בא בחשבון,לפלקן יש דגם חדש שנקרא 914

פורסם

מדובר על 1.4, לא חשבתי שזה רלוונטי. והג'אנטים במצב חדש ככה שמעדיף לקבל איזה צמיגים עדיף? ובקשר לפאלקן 914 אני יבדוק.

פורסם

בוקר טוב,

הפאלקן ZE-912 במלאי וזמין לרכישה והתקנה.

ה-914 אמור להגיע לארץ בקרוב מאד ועלותו תהיה 369 ש"ח לצמיג כולל מע"מ איזון והתקנה.

מדובר בדגם חדש, המחליף את ה-912 בהדרגה - צמיג נוח, אוחז מעולה בכביש רטוב אך עם זאת שקט וחסכוני.

כאן תוכל לקרוא ביקורות ולהתרשם.

נשמח לעמוד לרשותך.

• תוכן חדש...