Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חשש למכלולים? לפח? לגג (בד)?

כרגע הרכב נשטף כל 3 ימים בשביל להסיר את המלח...

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

כן

שימוש בכל מיני תכשירי שימור וניקוי יעודיים יעזור (מאוד אפילו) לעכב את הנזק, בנוסף הייתי מציע לעשות ניקוי של המכלולים מתחת למכסה מנוע ומתחת לרכב דגריזר ולשמן מה שאפשר (צריך לשים לב שלא שמים שמן באזורים חמים ולקחת בחשבון שהם ילכו ראשונים :) )

אבל הצעות טובות יותר בטח יש בפורומים אנגלים - שם הם מתמודדים עם זה כל שנה ואוהבים את המכוניות שלהם בצורה כפייתית (אצלהם מפזרים מלח על הכבישים בחורף כדי שלא יווצר קרח)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

כל הזיהום הסביבתי הזה הורס את הצבע,תקחי את הרכב לדיטיילר מקצועי,צריך לעשות ניקוי יסודי לצבע{הרבה הרבה יותר משטיפה} וליישם ציפוי-COATING עמיד במיוחד.

פורסם

יצא לי לראות רכב שכנראה עבר שגרה שכזאת, פשוט חלודה בכל מקום (חוץ מהפח עצמו באופן מפתיע), גם בחלקי המרכב, גם בחלקי המנוע השונים (הגלויים), לא מצאתי אזור שלא היה נגוע. (מדובר בהונדה פרלוד אגב, הרכב נסע יפה מאוד).

מלבד ההגנה על הפח והצבע, הייתי מנסה להגן גם על המכלולים השונים, וכאן תדרשי לפתרון יצירתי יותר לדעתי.

M-TECH E46

פורסם

600 מ' בקו אוויר - באיזור ערוני זה הרבה וכנראה ההשפעה נמוכה מאוד. רוב העולם חי בערים שקרובות לחופים.

בכל מקרה - כדאי לבצע שגרת ציפוי תקופתית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הורי גרים בקו ראשון לים בעשור האחרון. באוטו הקודם לא היה שום ציפוי ולא היו שום סימנים של קרבה לים. באוטו הנוכחי יש ננולקס ועדיין אין שום סימן של קרבה לים.

אכן בחניה של כמה ימים בלי תזוזה יש מאין פילם אבק לבן שנראה כמו מלח. מה שמעניין ש16 קומות מעל אין את זה במרפסת, לכן אני משאר שזה אבק שעבר איזה מוטציה עם מי מלח באויר.

פורסם

מדובר ברכב חדש! עדיין לא דורש דיטיילינג. אבל מקום העבודה יושב על קו החוף.

כיסוי יעזור? עם כל הרוח שיש שם בטח ישרוט את הצבע.

חבל שאי אפשר לעזוב את מקום העבודה...

פורסם (נערך)

איזה ציפוי מומלץ ולאן מומלץ לגשת לטיפול מקיף שכזה?

....

טוב, מתחילה מעט להכנס לעניינים. לפי מה שקראתי nanolex הוא ציפוי זמני שאמור להחזיק 12 חודשים בעוד optocoat הוא ציפוי קבוע. על פניו דווקא הייתי הולכת על משהו לא קבוע שדורש טיפול חוזר אחת לשנה.

אשמח לשמוע המלצות והכוונות לאן לפנות ומה באמת עדיף.

עריכה אחרונה על ידי Trinity

• תוכן חדש...