Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!.

אישתי ואני בחיפוש אחר דירה באזור הדרום.

מצאנו פרוייקט שניראה לנו מתאים של "חברת א.ע אלימלך חברה לבנין ופיתוח (רחובות) בע"מ".

בפגישה עם נציג מכירות נאמר לנו שמדובר בקבלן ותיק עם מוניטין רב באזור רחובות.

השאלה היא- האם מישהו מכיר את הקבל"ן הנ"ל? איך איכות הבניה שלו?.

תודה רבה,

איתמר.

פורסם

עדיף ללכת לבניין מוגמר או דירות לדוגמא של פרויקט הנל או אחר כדי לראות איכות בנייה. לגבי מוניטין שום דבר לא יחליף בדיקה של עורך דין.

פורסם (נערך)

רכישת דירה תלווה בעורך דין (מטעמך, לא מדבר על ב"כ היזם). עורך הדין שלך יבדוק את הקבלן, את מספר העוסק שלו, את כל הפרטים שצריך, וכן יבדוק את הפרויקט כולל היתרי בנייה וכו' וכו'. יש לי בעיר קבלן שבנה מספר פרויקטים שרובם יחסית יוקרתיים, אבל מה? הוא מתחיל לבנות לפני מתן היתרי בנייה. והנה אני רואה פרויקט שלו קפוא כבר שנה ומשהו לא רחוק מהבית שלי, ומי שקנה שם אוכל את הכובע. מי שרכש בעזרת עורך דין או ידע למה הוא נכנס או שפשוט לא נכנס לזה.

אתה קונה דירה במחיר של מאות אלפי שקלים (או יותר), אתה לא באמת מצפה שאני אבוא ואגיד "זה, הקבלן הזה הוא בסדר הבחור" ולהעיד על איכות החומרים של הבנייה שלו. אולי בפרויקט שלי הוא שם מרצפות בעלות X ואצלך בפרויקט יותר השתלם לו לשים Y, אולי אצלי הוא שם 3 מעליות ואצלך ישים 2, אולי אצלי התקין חדר כושר ואצלך בקושי חדר לדואר יעשה?

אי אפשר להסתמך על "מפה לאוזן" במקרה כזה. אתה צריך לבדוק הכל לעומק ולראות במו עינייך את איכות הבנייה (ששוב, לא בהכרח תעיד על האיכות אצלך). אתה מקבל מפרט טכני שמפרט את כל הפרטים בעת רכישת הדירה, אולי תצליח להוציא כזה גם לפני (למרות שאני בספק, אולי אם חבר קנה דירה בפרויקט ותוכל להציץ בחוזה שלו). למרות ששם בכל סעיף יש תת סעיף שאומר שהקבלן רשאי להחליף את החומרים בחומרים אחרים לפי ראות עיניו.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

אני מבין שהמחיר אטרקטיבי, רק כהערת אגב. אני תושב נ"צ.

ובוא נגיד את זה ככה.

הרבה רחובותים עוזבים את העיר עקב ההתחרדות שלה.

אז נכון שיש פיתוח לעיר אבל וזה אבל גדול זה בעיקר בנייני מגורים ופחות שטחים ירוקים. מדובר על הארנונה הגבוהה ביותר באיזור השפלה.

לטעמי אם לא הארנונה שהוא מקבל, ראש העיר (חרדי אגב) היה מת להפוך את מכון ויצמן לישיבה או כולל.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

קיבלתי, באמת רציתי לשאול למה רחובות נחשב דרום.

עו"ד מטעמך זה אכן קריטי.

אחי קנה מאיזה קבלן (אוזן - מבוטא עוזן). אחרי כל כך הרבה תקלות בכל הבניין הצליחות לאגד חלק ולתבוע את הקבלן.

אובל הקבלן הזה מאוד מומלץ בדרם. במודיעין הוא היה פחות טוב. בלשון המעטה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

שלום,

אכן הקבלן בנה בדרום רחובות לפני עשור או קצת יותר כדאי ללכת לבניינים שם ולראות קראו לפרוייקט אז "גני סביון" ממוקם דרומית לשכונת היובל , מזרחית לקרית ההגנה , אני בטוח שהוא יכול לתת לך את הכתובת.

ביקור באתר שהקבלן בנה לפני מספר שנים יכול לתת לך הערכה כיצד יראה הפרוייקט X שנים לאחר הסיום והאם יש הרבה תקלות או קצת

תמיד יש תקלות לאחר בניה , השאלה היא האם מדובר רק בדברים קטנים (לא מרפסת שנופלת למשל ) וכיצד וכמה מהר הקבלן טורח לתקן אותם

בגילוי נאות :

אני מכיר את הקבלן (עמי אלימלך ) כאדם, אדם חביב מאוד , נחמד הגון וישר .

לגבי איכויות הבניה אני לא יכול להעריך היות שלא קניתי אצלו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...