Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות ברכישת רכב חדש SpaceStar/i10/Picanto Sport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מתכנן לרכוש רכב חדש והתקציב הוא עד 80K,אני מתלבט בין שלושה רכבים:

space star instyle .1 - המאובזר שהגיע זה עתה הכולל בקרת אקלים דיגיטלית,מסך 8",בקרת שיוט,שליטה מההגה על מערכת השמע וכו'

picanto sport .2

3. i10 supreme

על איזה מהרכבים שציינתי אתם הכי ממליצים ?

פורסם

אף אחד מהם לא מושלם. השאלה היא מה מבין החסרונות שיש לכל רכב הוא המשמעותי ביותר עבורך.

הספייס סטאר אמנם מאובזרת (וגם הכי חסכונית בדלק) אבל היא מרגישה כמו דייהטסו משנת 1999 שדחפו לה מערכת מולטימדיה.

הפיקנטו ספורט יפה ומעוצבת אבל לא ממש חסכונית, לא ממש ספורטיבית ולא ממש פרקטית.

ה-i10 סופרים די מאובזרת ונוסעת לא רע, אבל גם היא לא ממש חסכונית בדלק ולדעתי תוספת המחיר שדורשים על דגם הסופרים לעומת דגמי הבסיס לא משתלמת.

אני מניח שאם אתה מחפש את האבזור אתה לא סגפן שמחפש רק צריכת דלק מינימלית ולכן הפיקנטו ספורט וה-i10 עדיפות. הבחירה ביניהן צריכה להתבצע על בסיס שימושיות (עוד שתי דלתות ב-i10) ועל בסיס אחריות (רחבה יותר בפיקנטו). תחליט מה יותר חשוב לך ותקנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא העדפתי את המיצובושי כשבחרתי את הרכב,יש לה כמה יתרונות שלי היו יותר חשובים,כמו צריכת דלק,מאחור היא מרווחת יותר לאזור הבירכיים,ותא מטען ארוך יותר מה שיעזור בעגלת תינוק.

נסעתי גם כמה פעמים על הספורט ידנית,מאוד אהבתי,מאובזרת ניראית מצוין,מושבים נוחים אבל כמו שאלירן אמר פחות פרקטית,למשל הכיסאות הקדמיים לאחר שאתה מקפל אותה לצורך כניסת נוסעים מאחור לא חוזרים חזרה וצריך להזיז אותם כול פעם אחורה,אבל מאחור דווקא יש מקום נסעתי כ שעה וקצת מאחור היה די בסדר.

היונדאי גם מצוינת,אבל לדעתי עדיפה בתור ידנית,אם כבר אתה מתפשר על מנוע ומרווח לעומת משפחתית אז לפחות שתהיה חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...