Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בכיווו מערכת אפטרמרקט.

qazim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

היום בשעה טובה התקנתי את המערכת באוטו החדש. מדובר ברדיו דיסק מקורי של הרכב (מאזדה 2) , עם מנחת של פאק אודיו.

מידבאס HAT imagine , טוויטרים וקרוסים HAT clarus . סאב Hertz es250 , הכל מוגבר ע"י JBL gx-a604 .

השתמשנו בחיווט 4 גייג' של צונאמי וRCA של רוקפורד.

לצערי, המערכת לא נשמעת כמו שרציתי. הדבר העיקרי שמפריע לי זה הטוויטרים. הם פשוט חותכים לי את האוזניים. ברכב הקודם הסט הקדמי הוגבר ע"י הרדיו דיסק, והטוויטרים נשמעו הרבה יותר רכים.

אני יודע שבקרוס של הקלארוס יש 3 אפשרויות לחבר את ה+ של הטוויטרים , 0db/-3db/+3db . מישהו יכול להסביר לי מה המשמעות של זה? ולאן אני צריך לחבר בשביל שהם ישמעו פחות צורמים?

תודה רבה וחג שמח!

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הנחתה שלהם. תסתכל באתר שלהם, יש PDF עם גרף היענות בשלושת המצבים.

בהחלט תנסה להעביר את זה ל-3db-.

עוד אופציה היא להפנות את הטוויטרים לאוף אקסיס.

בכל אופן, נשמע שאתה מאבד פה פוטנציאל רק ע"י שימוש ברדיו המקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז כשאני מנחית את הטוויטרים ב-3DB אז זה פשוט מנמיך אותם, ורק כשיש תדרים מעל 5Khz אז שומעים הבדל.

הבנתי נכון?

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה:

יש לי אפשרות לקנות פרוססור של רוקפורד 3sixty.2 , מה הפרוססור ייתן לי בעצם? והאם זה מהווה תחליף ראוי ליחידת ראש אפטרמרקט?

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפרוססור הנ"ל מעבר לכך שישמש כמנחת בין המערכת המקורית למגבר, מכיל איקוולייזר רחב, קרוסאוברים, TC/TA, כניסת AUX ו-BT ומספר פונקציות אוטומטית לשיפור הסאונד.

שים לב שנדרש לפטופ עם BT ותוכנה מתאימה כדי להתממשק מולו ולכוון את הפונקציות.

יתכן ותוכל בעזרתו לצמצם את הבעיות שאתה חווה (לתקן קצת את מה שהמערכת המקורית מחרבשת), אבל אני חושב שאין כמו מקור אות טוב.

המתן לעצתם של מנוסים ממני בענייני פרוססורים :wink:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי באתר של רוקפורד. לפי מה שהבנתי יש ל3סיסטי.3 יותר אפשרויות.

עוד משהו, לא מצאתי אזכור לגבי אפשרות לכיוון עם לפטופ, רק עם מחשבי כף יד שמריצים פאלם os או ווינדוס מובייל. אשמח להסבר קצר על איך עובדים איתו.

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד משהו שאין לי מושג לגביו.

לגבי ה-2. ראיתי ביקורות עליו ברשת שנאמר שניתן לכוון אותו עם ווינדוס XP (ושויסטה והלאה לא נתמך).

מצד שני בעמוד ההורדות שלהם יש תוכנה לווינדוס 7 עם מצב תאימות XP:

http://rftech.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/704/related/1

ה-3. אמור כבר לתמוך בויסטה ו-7.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העצה שלי תהיה לפנות ליבואן - עד כמה שזכור לי לרוקפורד יש יבואן בארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שחיפשתי באתר העולמי של רוקפורד דילר בארץ, לא מצאתי.

אתה לא יודע איך מתעסקים עם הפרוססור הזה?

ועוד שאלה, איך המנחת שלו עובד?

The rest of us... l

really are suckers. l

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...