Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני עומד לרכוש סיוויק שנת 99 בזמן הקרוב...

אני חייב לדעת מעבר לבלאי הטבעי את מצב מכלולי הרכב ומחפש מוסך מומלץ ואיכותי לבדוק בו את הרכב..

לא מחייב מכון בדיקה שלוקח 500 שקל בד"כ ורושם לך מגילת כסת"חים ...

צריך מכונאי שידבר איתי בגובהה העיניים לגבי מצב הרכב.

תודה רבה לכם

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תשמע ,הייתה לי אקורד מעל ל-10 שנים , הרכב טופל רק בגל-רון מורשה הונדה , אני מראשון והעדפתי לנסוע לתל-אביב כדי לטפל במוסך הזה , אף פעם לא היה מצב כזה שעלות הטיפול הייתה גבוהה יותר ממה שאמרו בתחילת הטיפול ורב הזמן המחיר היה פחות כי אמרו שיש דברים שהם תקינים ואינם מצריכים החלפה ,ממליץ בחום לקפוץ לשם ,בהצלחה .

:fadein:
פורסם

מוסכים בעיקרון אינם מבצעים בדיקות לפני קנייה

אם יש מוסך שאתה מכיר הם לפעמים מוכנים להעיף מבט על הרכב

מסכים איתך ש500-1000₪ שדורשים במכוני בדיקה זה סכום גבוה מאוד ולמעשה לא נותן תמונת מצב אמיתית על הרכב - אלא בעיקר רשימת כסת״חים שלא ברור מה לעשות איתתה

פורסם

אולי אחד ממכונאי הפורום שממוקם בסביבה יוכל לעזור ולהבין לליבי שאני לא רוצה ללכת למכון בדיקה שיתן לי רשימת כסת"חים ויגבה ממני על זה מחיר שערוריתי (לרוב בין 400 ל500) סתם בלי שום סיבה...

אני מעדיף לשלם למישהו שידבר איתי בגובהה העיניים.

יש פה מכונאי שרוצה לעזור לי ולהתפרנס מזה על הדרך?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

לא בראשל"צ אבל קרוב (חולון) אורן שירותי רכב. הם עושים בדיקת רכב בחינם.

בדקתי את הרכב שלי ושל גיסי שם ויצאתי מרוצה. בדיקה יסודית עם נסיעת מבחן וגם יכולים לעשות לך הצעת מחיר לתיקון הליקויים.

לרכב שלי עשיתי גם טיימינג שם אחרי שקניתי את הרכב. אני מאשקלון ולדעתי שווה להגיע כי הבדיקה בחינם.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D/122/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9F-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91

פורסם

מה המטרה של הבדיקה בחינם?

אני הרי לא יתקן אצלו את הליקויים ולא נעים לי לבוא לקחת את החינם בציפייה שאתקן שם ... אני גר בצפון.

מה הקאצ' מה שנקרא?

בס"ד

פורסם

לא תמיד יש קאצ', לפעמים ככה קונים לקוחות ולפעמים פרסום חוות דעת אוהדת ששווה המון.

חוץ מזה אתה יכול לתת גילוי נאות ולבקש לשלם עבור השירות גם אם הוצע לך בחינם.

אף אחד גם לא הבטיח שלא יבקשו שם תשלום.

פורסם

אני אברר את הסוגיה תודה..

האם יש עוד המלצות באזור?

בס"ד

פורסם
מה המטרה של הבדיקה בחינם?

אני הרי לא יתקן אצלו את הליקויים ולא נעים לי לבוא לקחת את החינם בציפייה שאתקן שם ... אני גר בצפון.

מה הקאצ' מה שנקרא?

גם אני לא מהאזור שלו (אני מאשקלון), אבל הבעלים הקודמים של הרכב גר באזור וחיפשתי מוסך לבדיקה. גם אני כמוך לא רציתי מכון בדיקה אלא מוסך, כדי שיוכלו לתרגם את התקלות לשקלים :wink:. ההבדל היחיד בין מכון בדיקה למוסך הוא שהם לא יוציאו לך מסמך חתום עם ליקויים ודברים תקינים, אלא יסבירו בעל פה וייתנו הצעת מחיר לתיקון. ייתכן גם שבמכון בדיקה יש כלים מקצועים יותר לבדיקת שילדה.

אתה תמיד יכול גם לקחת קודם רכב לבדיקת חינם במוסך ורק אחר כך למכון בדיקה בתשלום, כדי לשלול בזבוז כסף וזמן על רכב קרוע לחלוטין.

אם יש לך רגשי אשם לגבי החינם, אז אתה תמיד יכול להשאיר טיפ למכונאי או לבעל המקום.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום.

תודה על הפירגון.

איננו מחייבים תשלום עבור חוות דעת לפני קניה מהסיבה הפשוטה, שמדי יום מגיעים אלינו רוכשי רכב מבולבלים לאחר ששילמו 500 ש"ח עבור בדיקת קניה ממכון בדיקה ווקיבלו טופס בדיקה שלא אומר כלום, מלא בכסת"חים של המכון ולמעשה לא מצליחם להבין האם הרכב בוא קניה כדאית או גרוטאה גמורה, וכך מתייאשים ועוברים לרכב הבא, למרות שיתכן שהרכב הראשון שהם בדקו היה מצויין.

אז כדי להסיר את המכשול הזה ולתת לקהל הלקוחות שלנו(גם אלו מהצפון) את האופציה לקבל חוות דעת מדוייקת, עם הסבר על כל הליקוים,לכמה כלי רכב מבלי להגביל את עצמם לבדיקת רכב אחד בגלל עלות הבדיקה, אנו מנהיגים את הנוהל של חוות דעת לפני קניה ללא תשלום כלל.

אתה מוזמן להגיע עם הרכב, גם אם אתה מהצפון והסיכוי שתחזור לתיקון נמוך, באהבה.

אורן

פורסם

דיברתי גם עם אורן בפלאפון ואמת בדבר, אדם מיוחד במיוחד, אקפוץ בקרוב לבדיקה ואתן חוות דעת!

בס"ד

• תוכן חדש...