Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת מטריד לחשוב על זה.

גם במזראטי הSUV לא מתלבש טוב למרות ההיסטוריה הקוואטרופורטית שלה.

בכל מקרה, על הפרארי בתצורת סדאן הראשונה (פינין) לא יהיה חתום מר מרקיונה אלא אנזו בכבודו ועצמו משנת 1980

טוב, זה היה דגם תצוגה חד פעמי ויותר הילד של סרג׳יו פיניפארינה מאשר של אנזו, אם כי אנזו אכן השתעשע ברעיון של יצור המוני.

בכל אופן, אני מסכים שזה לא טבעי עבור פרארי (בלשון המעטה) לייצר SUV או מכוניות נוספות בסגנון. אבל אם פורשה יכולה, ועוד מרוויחה על זה טונות של כסף, שזה מה שמעניין את מרקיונה, למה לא פרארי?

פורסם
לא קראת על האיבה בין מרקיונה למונטזמולו? האחרון לא רוצה לתת לפרארי להקיז את עוצמתה המותגית (ובצדק!), בעוד שהראשון חושב שהעתיד של פרארי הוא להגדיל את נפח הייצור. הגדלת נפח ייצור משמעותה היא אחת - ירידת יוקרתו של המותג.

אין יותר איבה ביניהם.

הרצון להגדיל את נפח הייצור נובע מצמיחה חזקה בשווקים דוגמת סין. זה לא שאם תגיע עכשיו לפרנקפורט אתה תראה את הרחובות מוצפים בפרארי, הרכב ישאר אקסקלוסיבי כפי שהיה עד כה.

SUV בטוח יהיה, במדי מזראטי ואלפא רומאו, לא פרארי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
יותר גרוע- יצירת דגמי פרארי לא בתצורות ספורטיביות.

לפי דעתי מרגע שמונטזמולו התפטר זה עניין של שנתיים-שלוש עד שנראה פרארי פאנמרה ופרארי קאיין. אני מתפלל שאני טועה ושמוקיונה לא יהרוס את טהרת המותג הזה.

ברור שייצרו פרארי SUV וכיו״ב - זה מתבקש וזה לאו דווקא רע (גם עם מונטזמולו זה היה קורה בטבעיות) ... והעובדה שייצרו כמות נכבדה יותר של פרארי אינה מהווה אינדיקציה לכך שהדבר יעשה באופן קיצוני (בכ״ז מרקיונה אינו אידיוט והוא חיי את הביזנס).

החשש (לדעתי) הוא בשיתוף פלטפורמות וטכנולוגיה באופן לא מבוקר ובהגזמה, באופן שיוזיל את המותגים (לדוגמא שטכנולוגיה של פרארי תזלוג לדודג׳ וויפר וכיו״ב).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
  • תוכן חדש...