Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברת Darkside Scientific האמריקאית פיתחה ציפוי "נדלק" שמותז על כל משטח ובכל צורה שתבחרו.

מרענן בהחלט

http://www.youtube.com/watch?v=DXnSTl2j33w

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

קונספט לחוד ומציאות לחוד. אפילו בסרטון הדגמה לא הצליחו לגרום לזה להראות יפה. זה נראה כאילו שתמנון זרחני בלע מכונית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה גורם לזה להידלק?

אמנם הדוגמא בפרסומת גרועה אבל האפשרויות בלתי מוגבלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

חיווט לפקד חשמלי וחיבורם לפקד חשמלי בתוך האוטו.

בעתיד, ובהמשך לניסיון הכנסת מערכות הפעלה על סוגיהן לסמרטפונים למכוניות , כנראה נשלוט בכל המופע הזה מהנייד שלנו.

תארו תיאום איסוף בדייט ראשון,

הוא: אני אאסוף אותך מצ'וקו פינת קוקו

היא: אבל איך אזהה את המכונית שלך?

הוא: תראי על הטמבון את השם שלך בירוק זוהר...

עריכה אחרונה על ידי Murik

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם (נערך)
על אותו עיקרון נראה לי:

סליחה מראש ממי שאין לו פייסבוק.

זה נראה כמו זיוף ומשחקי גרפיקה. חפש ביוטיוב guitar mysteryman, הוא אלוף הלהטוטים האלה.

הנושא המקורי.. היתה (ונראה שעדיין קיימת) בארץ חברה בשם Lytec שהיתה מיצרת סיבים אלקטרולומינסנטיים שהיו דולקים בדיוק על אותו עקרון כמו המאזדה ביוטיוב. החיסרון היה הידרדרות עוצמת ההארה אחרי כמה מאות שעות עבודה ודרישה למתח הפעלה גבוה שגם היה צריך להיות מתחלף.

מלבד קישוטי מחשבים של פריקים / רכבים וישומים דומים, אני לא זוכר שהיתה שימושיות נוספת לסיבים האלה.

במקרה של המאזדה אני מניח שיוצר פילם שבנוי משכבה אלקטרולומינסנטית בין שתי שכבות מבודדות עם ציפוי ITO פנימי.

לפי השם Lumilor, יתכן שהמקימים ישראלים.

בישראל אפשר לנצל את הישום הזה להדלקת כיתוב "נגנב" גדול על כל צידי הרכב כשהאזעקה שלו מזהה שהוא מוברח לשטחים.

שיהבהב ביום ובלילה, נראה אותו מגיע הביתה לטייבה.

עריכה אחרונה על ידי wwave

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...