Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי ברדיו מילאנו לפני כמה זמן והציעו לי מערכת :

קומפוננט- C2

סאבוופר- W1 12 INCH

מגבר- 360.4 - (זה הדגם לא ההספק) .

הכל של JL AUDIO.

יוצא סה"כ 4100 כולל התקנה. כדאי ?

הר"ד שלי הוא pioneer 2450

האוטו זה גטס, ואני שומע אלקטרונית וראפ בווליום גבוה . המחיר בסדר ?

עריכה אחרונה על ידי dude87
פורסם

כבר קיבלתי כמה וכמה הצעות, גם מיוסי מערכות ברעננה על גלאדן, חברה שלא הכרתי לפני, ב3800 כולל התקנה אני חושב, על הסדרה הראשונה של גלאדן ה M LINE סאב קומפ ומגבר, השאלה שלי אם ההצעה שקיבלתי מרדיו מילאנו שווה את המחיר ואיך איכות המוצרים ?

פורסם

jl באופן כללי חברה מצויינת אך לא מצטיינת בסדרות הכניסה שלה.

לפי דעתי אפשר להוציא יותר בסכום הכסף הנ״ל , רדיו מילאנו דיי יקרים בלשון המעטה..

תגיע לפגש או שניים תשמע כמה מערכות יהיה לך הרבה יותר קל להחליט.

נ.ב לא צריך לקחת מערכת שלמה של אותה חברה , מערכת בונים לפי אופי צליל ולפי צורך והעדפה אישית....

2017 Type R

פורסם

אני למשל אם הייתה לי את אפשרות הבחירה הייתי הולך דווקא על הרץ, אבל כל אחד והיעד שלו

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

התקנה סבירה עולה כ 800 ש״ח.

מה שמשאיר אותך עם כ 3200 ש״ח לרכיבים.

השאלה היא מה אתה מחפש , מה אתה שומע איזה סוג מוזיקה מה יותר מה פחות איפה הדגש , מה סדר העדיפויות ווליום , איכות , פירוט צלילים , באס מטורף וכו...

העם אתה פתוח ליד שנייה ? (ביד שנייה תוכל להרכיב מע הרבה יותר איכותית , אני ממליץ בחום לקנות הכל מיד שניה חוץ מהקומפוננט שאותו אני אישית מעדיף תמיד לרכוש חדש)

אחרי שתענה על כל זה אפשר כבר להציע לך רכיבים ספציפים.

2017 Type R

פורסם

אני שומע הרבה ראפ ואלקטרונית ווליום גבוה באס מטורף אבל גם שיהיה דיוק בבאס ובווליום גבוה שיבינו את השירים.

ואני מעדיף שיהיה הכל חדש. ואם תוכל להמליץ לי על מקום לקנות ממנו ולהתקין..

פורסם

תשמע מה שאתה רוצה זה מערכת SQ שתפציץ כמו מערכת spl ובמציאות זה אפשרי רק עולה פי 10 מעל מה שאתה מוכן להשקיע.

לגבי המתקין אתה יכל לבדוק שניים אחד כמו שכבר הציעו לך זה ישראל גוניור והשני הוא יוסי אלפיין (אליט אודיו) , שנייהם עושים עבודות יוצאות מין הכלל.

מה שכן לגבי רכיבים בתקציב שלך אתה יכל לבחור או מערכת עם דיוק ופירוט טוב ואיכותי או מערכת שתעשה הרבה רעש.

לא שמערכת שתעשה הרבה רעש תהיה לא איכותית וישמעו לא טוב פשוט רחוק ממה שניתן להגיע אליו ב sq.

אני ממליץ בחום להגיע למפגש או שניים לשמוע כמה רכבים ולהתרשם כי יכל להיות שאתה לא ממש מבין את ההבדלים ולא יודע מה לצפות וממה.

אתה מוזמן לשמוע את המערכת שלי עם תרצה אני גר באזור אשדוד אולי תקבל מושג טוב יותר.

ולגבי חדש או לא זה כמובן החלטה שלך , אני שוב פעם הייתי ממליץ לפחות את המגבר לקנות יד שנייה כי שם תקבל מוצר הרבה יותר טוב ואיכותי באותו סכום כסף ומגברים בדרך כלל זה מוצר שחיי המון :)

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

בעיקרון אני מעדיף מערכת שתוכל לעבוד בווליום גבוה כמו שצריך, כלומר לכיוון הspl.

תוכל להמליץ על משהו בכיוון? אני מעדיף חנות שאוכל גם לקנות ממנה את המוצרים, וגם להתקין אצלה.. לילה ושבוע טוב

פורסם

תפנה לישראל גוניור או ליוסי אלפיין מאליט אודיו.

כל אחד מחזיק חברות אחרות , בכל מצב שנייהם מצויינים בין עם זה התקנה ובין עם זה החברות שהם עובדים איתם.

2017 Type R

• תוכן חדש...