Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול נסעתי ברכב וממש כשהגעתי לבית ראיתי שהרכב התחמם אבל לא יותר מדי ! המחוג היה באמצע בין המצב הנורמלי לבין הכי חם .

אין עם זה בעיה כלשהיא נכון ?

הרכב מניע ונוסע מצויין .

הבעיה היא שיש נזילה של מים ממש ליד הטימינג .

הרכב הוא סופר לנסר 95

בקיצור הנה תמונות שיעזרו לתאר את הבעיה :

IMG_20140622_180921.jpgIMG_20140622_181030.jpgIMG_20140622_180957.jpg

איך מסדרים את זה לבד ?

זה נראה כמו פקק שאפשר להחליף בקלות , האם זה באמת המצב ?

תודה ענקית לעוזרים :) ! ! !

עריכה אחרונה על ידי nero14
פורסם

אתה בטוח שזה נוזל קירור ולא שמן?

כי אני לא רואה מאיפה יכול להגיע נוזל קירור לאיזור הזה, למרות זאת זה מאוד קרוב למחזיר שמן אז זה יכול להיות בכלל שמן, והתחממות נובעת ממקום אחר.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
זה פקק מתכת שאפשר להחליף.

אם זה יהיה קל אני לא יודע.

תודה רבה על התגובה :) ,

איך קוראים לפקק הזה ? ואיך אמורים להוציא אותו ? מברג בלחץ ?

פורסם

זה פקק נגד קיפאון, למשל במדינה מאוד קרה נוזל הקירור יכול לקפוא ולהפוך לקרח, ברגע שזה קורה נפח הנוזל עולה ואז במקום שראש המנוע יתפקע הפקק הזה נפלט החוצה, עכשיו הפקק הזה אצלך כושל רק בגלל הגיל של המנוע, זה לא אמור לעלות יותר מ100 ש"ח להחליף במוסך

פורסם

זה פקק מים הנמצא מתחת לגלגל הטיימינג .לצורך החלפתו נדרש לפרק תושבת עליונה ,טיימינג,גלגל טיימינג עליון וחילוץ הפקק עצמו .החיוב המשוער הוא כשעתיים עבודה.

פורסם

תודה על התגובות חברים יקרים !!

מה דעתכם על אפוקסי ? כמובן לאחר יבוש טוב של האיזור .

זה עבד לי מצויין כשתיקנתי חורים ברדיאטור של האופנוע שטח שלי ..

פורסם

נשמע כמו סיכון מיותר. שים לב שאם יש ברכב נוזל קירור ולא מים, ואם הרצועה ספגה הרבה מהחומר הייתי מחליף אותה במהלך העבודה, בכל מקרה אתה מפרק אותה.

פורסם (נערך)

פקק מים עשוי בדרך כלל מפח דק עם עם ציפוי גלווני. אם כבר הגיע למצב שיש בו חורים, לא כדאי לקחת סיכון ורצוי להחליפו. העלות העיקרית היא הפירוק וההרכבה.

יש פקקים במיקום יותר גרוע. במיצובישי לנסר 93 הפקק היה מאחורי גלגל התנופה והיה צריך לפרק את הגיר מן המנוע כדי להגיע אליו. הפקק עלה כמה שקלים, הפירוק וההרכבה עלו מאות רבות.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

תחליף ואל תתלבט - ההתלבטות תעלה לך במנוע חדש (אבדן נוזל קירור).

חוץ מזה, אם הפקק הזה גמור, כדאי מאד לבדוק את הפקקים האחרים - הם ישבו על אותו מנוע...

דני

פורסם

תודה על כל התגובות חברים , אני משתמש במים רגילים ולא בנוזל יעודי .

לגבי הרצועה היא נראית לא רע , אבל אשקול להחליפה .

אני גם ממש לא חושב שי צורך בפירוק של הטימינג , קצת קשה להגיע אבל אפשרי לדעתי !

פורסם (נערך)

לעזאזל !!

אני פשוט לא מצליח להוציא את הפקק הארור הזה החוצה !!! ! !

ישבתי שעה עם מברג קרעתי את הפקק לגזרים והוא עדיין לא יוצא !! ! !

איך לעזאזל להוציא אותו ?

אין מנוס מלפתוח את הבורג של הטימינג ?

במידה ואני פותח את הבורג ומוציא את הגלגל של הטימינג אני אצליח להוציא את הפקק די בקלות , אבל להרכיב חזרה ממש מלחיץ אותי איך מרכיבים חזרה את הטימינג אחרי שאני פותח אותו ? ?

עריכה : דיברתי עם כמה מוסכים הם רוצים 500 שקל !!!!!!!!!!

אין לי כסף לזה ... הפתרון היחיד זה לעשות את זה לבד ...

עריכה אחרונה על ידי nero14
פורסם

בדרך כלל עושים חור במרכז הפקק ומכניסים מברג עבה וחזק ומשתמשים בו כמנוף להוצאת הפקק. בשביל זה צריך גישה טובה מכמה זוויות, ולכן אם גלגל התזמון עדיין מורכב, זה מפריע.

אולי אם תמצא / תכין כלי מתאים עם כיפוף בקצה, תוכל להוציא בכל זאת. אחרי שתוציא, אתה צריך להרכיב את הפקק החדש, ישר ובכוח. יש לך גישה לזה? כי אם לא - פרק את גלגל התזמון כבר עכשיו.

דני

• תוכן חדש...