Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי פילטר, ועדיין נכנס ריח מבחוץ גם כאשר הכפתור של המחזור דלוק (וכן עושה רושם שהוא עושה משהו גם שומעים כמו קלאפה שנפתחת/נסגרת וגם איכות הקירור שונה) אפילו מתז מים כאשר אני לוחץ מריחים את הסבון באאוטו... אשמח לדעת מה יכולה להיות הסיבה

כמו כן ישנו רעש חזק של רוח שאני עדיין לא יודע אם הוא מגיע מהחלון צד או מהשמשה הקדמית (החלונות באוטו מקוריים) הרעש מתחיל במהירות 100 וצפונה במיוחד חזק לאחר 120קמש

פורסם

בקשר לכפתור הסירקולציה: כשאתה לוחץ עליו, נסה להקשיב מהיכן מגיע צליל הקלאפה שנסגרת.

אם זה מאזור תא הכפפות, אז ייתכן שיש צמה של אזעקה/אלוקה/דיבורית שמפריע לתנועה של הקלאפה הזו והיא לא נסגרת עד הסוף. נסה לפרק את תא הכפפות ולראות ששום דבר לא מפריע לתנועה של דלת הסירקולציה.

בקשר לרעשי רוח: תבדוק את מצב גומיות האטימה של הדלתות. תשים לב שהן לא סדוקות ושהן יושבות במקום.

כשהדלת סגורה תבדוק מחוץ לרכב שהמרווחים בין הדלת למשקוף אחידים.

תבדוק שכשהחלונות עולים, שהם יושבים טוב במסילה.

האם התקנת דגלים ליום העצמאות בחלון בו אתה שומע את הרעש?

פורסם

תודה רבה, תכף אבדוק...

בנוגע לאטימה, לא התקנתי כלום, היה ציפוי חלונות מאחורה, כנראה גם מקדימה... יש דרך לבדוק אם זה מהדלתות? אולי אפילו ניר דבק (ההוא עם החוטים לא זוכר את שמו) או שזה אלול לגרום לנזק לצבע? מצדי הייתי אוטם את הדלת על עצמי לדעת שזה בוודאות מהדלת ולא מהחלון הקדמי...

תכף אבדוק ואעדכן לגבי המזגן...

• תוכן חדש...