Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוד רגע עוברת לה שנה ולמרות שהקילומטרז של הרכב עומד על 111K, הגיע הזמן להעביר את הקורולה טיפול שנתי!

לפי הספר יש להחליף את הדברים הבאים:

• שמן מנוע
  • מסנן שמן מנוע
  • נוזל בלמים
  • מצתים
  • מסנן אוויר
  • מסנן מזגן

עולות לי שתי שאלות:

1. בבדיקה של היסטוריית הטיפולים, ראיתי כי אף פעם לא הוחלף שמן הגיר ברכב, לפי הספר יש להחליף אותו פעם ב 6 שנים.
    הבנתי שיש הרבה היתלבטויות בנושא זה, הגיר עובד מצויין, האם כדי לבצע את ההחלפה?
  2. לפי הספר רכב יש להחליף את נוזל הקירור פעם ב 160K ללא הגבלת זמן, הנ"ל נשמע לי מוגזם, הקדמת ההחלפה יכולה לגרום לנזק כלשהו?

דבר אחרון, עד היום הרכב טופל רק במוסך מורשה (יוניון מוטורס בצק' פוסט), השירות טוב אבל המחירים גבוהיים.

הרכב הוא של ההורים ונמצא בצפון, אשמח לקבל המלצה למוסך באזור חיפה/קריות המתמחה ברכבים יפניים.

בחיפושי באינטרנט מצאתי את "מוסך אוטו דן" http://www.otodan.co.il/

האם מישהו שמע אליו ויכול להמליץ?

תודה.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם (נערך)

אם כתוב שיש להחליף - אז יש להחליף. יש לברר עם המוסך מדוע לא החליפו שמן למרות שזה מצויין בשגרת הטיפולים של הרכב.

לגבי מוסך, יש את האחים פרטוש בעכו\עין המפרץ ניסית אותם?

וגם שאלה(מתעלק על השרשור) - האם כל מוסך מורשה טיוטה יכול לראות הסטורית טיפולים של רכב שנעשה באחר מהמוסכים המורשים האחרים?

עריכה אחרונה על ידי RallyAddicted

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

לא ניסיתי, אך גם הנ"ל הוא מוסך מורשה יבואן, גם בו ידפקו מחיר.

לגבי השאלה שלך, כן, כל מוסך מורשה יכול לגשת להיסטורית הטיפולים של הרכב כל עוד הם בוצעו במוסכים מורשים אחרים.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

עשיתי כמה טלפונים על הבוקר.

הנציגה במוסך האחים פרוש טוענת שאסור להם לתת הצעות מחיר בטלפון או לשלוח במייל, רק פרונטלית מול הלקוח, אמרה שזה יוצא בסביבות האלף ש"ח.

במוסך פריים מוטורס חיפה, זה שהרכב טופל בו עד היום לנציג לא הייתה שום בעיה לתת לי הצעת מחיר, 1097 ש"ח.

באוטודן זה יעלה 920 ש"ח.

כל המחירים הם כולל מע"מ.

הייתי בטוח שהפער במחירים יהיה גדול יותר, כרגע בשביל הפרש של 150 ש"ח ניראה לי שנמשיך לטפל במורשה.

Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...