Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירתי בחימוש מתוך בחירה וזאת הייתה הטעות בין הגדולות שעשיתי, הייתי בתפקיד מעולה במעבדת אלקטרוניקה תיקנתי מחשבים של כל מיני מערכות שחברות ישראליות מוכרות ומפתחות לצבא, אני מעדיף לא להגיד כאן את שמן בכדי שכל הרובוטים של גוגל לא יוסיפו את זה לחיפוש שלהם..

אבל הרמה של האשנים היא בין הכי נמוכה שפגשתי בחיים, אם לא הכי, אולי יש חייל טוב מתוך 10, רוב הנגדים שם הם כאלו שהצבא תקוע איתם בגלל חוזים ארוכי טווח שלא עושים כלום חוץ מלצעוק, לדבר בשפה נמוכה והכי חשוב - לעשות תנועות ידיים שרק בני העדה יודעים לעשות, והחיילים כמובן גם כאלו, לא לוקחים שום דבר ברצינות, מתייחסים לאנשים סביבם ולציוד של צה"ל שעולה מאות אלפי שקלים כמו אל זבל - מי שהוא כזה כמובן שזה לא מפריע לו, אבל שהשתחררתי נשבעתי שאני לא אגיע למגע\תקשורת עם אנשים כאלו יותר בחיים, לצערי זה לא עובד ככה וכל בעל מקצוע שפוגשים היום הוא מן חימושניק מאלתר כזה שלא מבצע את העבודה כמו שצריך ואז בסוף עושה לך תנועת ידיים ומוסיף את מילת הדגל "כפרה", אני לא יודע מי יושב מאחורי המקלדת פה בפורום אבל זה המצב בחיל חימוש פחות\ או יותר ועוד לא דיברתי על המצב החברתי בישראל!!

• תוכן חדש...