Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה מכם בהכוונה לפחח וצבע מעולים, חרוצים ואמינים לעבודה על ניפוחי חלודה נקודתיים ביותר, באזור הקורה מסביב לחלון (יכול שיצריך הורדת חלונות) ועוד 2-3 נקודות (רכב עבר פחחות וצבעלפני כארבע שנים). כולל חיפוש מקומות המועדים לפורענות ותיקון מונע של כל מה שיצוץ וצביעה איכותית. מדובר ברכב אספנות שנראה כרגע טוב מאוד אך התחילו לבצבץ כמה ניפוחים מתחת לצבע.

כמובן שאין לי תקציב בלתי מוגבל, ואני מעוניין במקום שפוי מבחינת המחיר, אך אשלם מעט יותר למקצוענים שהם גם אמינים.

תודה וחג שמח.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם (נערך)

אשתף אתכם בהתלבטות שלי ואחדד את העניין: האם לתקן ולצבוע רכב שבכלליות נראה טוב, אך ישנם כמה ניפוחי חלודה קטנים שהחלו לבצבץ, ומעט קילופים בשולי מכסה המנוע, או שמה להמתין עד שישנן עוד נקודות חלודה, והחמרה של המצב הכללי(וכך יתגלו מקומות בעייתיים שכרגע לא נראים לעין ) ואז לתקן ולצבוע?

אני מאמין כמובן שתהיה השפעה במחיר, האם אני צודק?

אשמח לעזרה מכם בהכוונה לפחח וצבע מעולים: מקצועיים ואמינים, לעבודת פחות וצבע שעיקרה תיקון ניפוחי חלודה נקודתיים ביותר, אחד שמפריע לי בעיקר נמצא באזור הקורה מסביב לחלון (צריך הורדת חלונות), ועוד 3-4 נקודות (רכב עבר פחחות וצבע לפני כארבע שנים). עדיפות לאזור הדרום (ב"ש- אשדוד), אבל אם ממש מומלץ אז אפשר גם במרכז הארץ.

בהמשך לשאלה אני מעוניין גם להקדים "תרופה לחלודה" אז חשוב לי שאלה יהיו חברה שיעברו ביסודיות על הרכב מבחינת איתור מקומות מועדים לפורענות ותיקון מונע של כל מה שיצוץ ואז כמובן צביעה איכותית.

מדובר ברכב אלפתא אספנות שנראית כרגע טוב, אך התחילו לבצבץ כמה ניפוחי חלודה ומכסה המנוע מקולף לאורך השוליים התחתונים, ובטח יש עוד דברים שלא ראיתי, אבל אין דפיקות ומעיכות בפח.

כמובן שאני עם תקציב מוגבל, ואני מעוניין במקום שפוי מבחינת המחיר, אך אשלם מעט יותר למקצוענים מוכחים שיש לכם ניסיון טוב אתם, וחשוב לי שיהיו אמינים.

תודה וחג שמח.

עריכה אחרונה על ידי loty

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...