Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה,אני ורכבים אלה 2 עולמות נפרדים אבל לאחרונה החלטתי למכור את שלי ולקנות חדש.הכיוון הוא לרכב משפחתי/סופר מיני מרווח יחסית.התקציב עומד על כ- 70,000ש"ח לאוטומט כאשר שאר הסכום שיכנס ממכירת הרכב שלי יכול להתווסף לתקציב.

מכיוון שהרכב שלי דורש לא מעט טיפולים והכנה לפני מכירה חשבתי לעשות עליו טרייד אין בחברת השכרה ולא למכור אותו עצמאית.

אשמח לשמוע המלצות החל ממה הייתם מעדיפים לעשות במצבי או כמובן לרכבים שמתאימים למה שמחפש:

צריכת דלק נמוכה ומנוע 1200-1400 ומרווח יחסית.

אגב כיום אני נוהג בדייהטסו YRV 2005,בכנות,אחלה אוטו.

פורסם

שלום,

בתקציב שלך תוכל למצוא לא מעט רכבים שדומים מאוד במאפיינים שלהם ל-YRV שיש לך היום. רכבים שיהיו חסכוניים בדלק, קטנים מבחוץ אבל מרווחים מאוד מבפנים. לדוגמא, תוכל לשקול את הונדה ג'אז. מכונית קטנה מבית הונדה עם מרווח פנים מצוין וצריכת דלק חסכונית מאוד. אפשרות טובה נוספת היא לבחור בדגמי יונדאי i20 או i25. ל-i25 יש תא מטען קצת יותר גדול מה-i20, ה-i20 קצת יותר קטנה וקצרה כך שהיא מתאימה יותר לחניות צפופות בעיר.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם.

אז ככה,אני ורכבים אלה 2 עולמות נפרדים אבל לאחרונה החלטתי למכור את שלי ולקנות חדש.הכיוון הוא לרכב משפחתי/סופר מיני מרווח יחסית.התקציב עומד על כ- 70,000ש"ח לאוטומט כאשר שאר הסכום שיכנס ממכירת הרכב שלי יכול להתווסף לתקציב.

מכיוון שהרכב שלי דורש לא מעט טיפולים והכנה לפני מכירה חשבתי לעשות עליו טרייד אין בחברת השכרה ולא למכור אותו עצמאית.

אשמח לשמוע המלצות החל ממה הייתם מעדיפים לעשות במצבי או כמובן לרכבים שמתאימים למה שמחפש:

צריכת דלק נמוכה ומנוע 1200-1400 ומרווח יחסית.

אגב כיום אני נוהג בדייהטסו YRV 2005,בכנות,אחלה אוטו.

• תוכן חדש...