Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב ולא כל כך מבינה בזה אז אני צריכה עזרה בייעוץ.

בהתחלה רציתי לקנות איזה רכב ישן 10-20 אלף שקל ואז התחילו להמליץ לי לרכוש את השברולט ספארק ושהיא תהיה לי טובה ועכשיו אני קצת לא סגורה על מה עדיף וטוב לי.

אז ככה אני מחפשת רכב קטן שיהיה רק לשימוש שלי ממש ממש חשוב שהוא יסחוב טוב עליות כי אני גרה במקום גבוה ואין לי גם בעיה עם רכב ידני. ברור שאני מעדיפה רכב שלא יזלול דלק ושלא יראה מוסך.

אם זה באמת רכב חדש וטוב שמתאים אין לי בעיה לשים עליו גם 40-50 אלף. במידה וזה רכב ישן אז עד 20 אלף.

אני ממש אשמח לעזרה והמלצות לגבי רכב כי העניין קצת דחוף ואני חייבת לרכוב רכב בשבוע שבועיים הקרובים.

ממש תודה לכל מי שיעזור ויביא לי המלצות :)

פורסם

אם את הולכת לנסוע הרבה, עדיף רכב חדש.

רכב ישן רק אם את לא רוצה להוציא סכום גדול ואת לא נוסעת הרבה.

רכב חדש גם יותר קל לקנות, רכב ישן צריך לדעת איך לעשות קניה טובה ולא ליפול בפח.

פורסם

ההמלצות שלי הם :רכב אישי , חסכוני עם המון כוח בעליות , מאוד בטיחותי , 3 דלתות {הכי אישי שיש} SET MII , זה הרכב , לפי

הדרישות שלך {ולא בגלל שיש לי כזה}

לגבי משומש , מסתובבות הרבה SUZUKI ALTO . היא גם יכולה להיות אופציה , תקציבית בעיקר .

פורסם

אוקיי קודם כל תודה על התגובות..

אני לא יודעת אם זה נחשב לנסוע הרבה או לא אבל בין שעה לשעתיים ביום על הכבישים באופן קבוע.

קראתי קצת בעקבות ההמלצה שלך על הסיאט מיי וראיתי שרשום שיש בעיה במושב של הנהג מבחינת הגובה ושאם אתה מתחת ל1.75 יהיה לך קשה לנהוג בה (אני 1.62).

לגבי הסוזוקי אלטו אתה מדבר על משומש של איזה שנה? הסתכלתי קצת וראיתי שטווח המחירים גם נע בין 40-50 אלף למשומשות.

השאלה אם כבר במחיר כזה לא עדיף לקנות את השברולט ספארק שקיבלתי עליו כמה המלצות?

פורסם

כדאי לקחת נסיעת מבחן על 4-5 רכבים שנכנסים בתקציב ואז לבחור.

הרכבים המיני כמו אלטו הם רכבים שנועדו לעיר, בכביש במהירות הם לא יהיו ממש נוחים או יציבים.

פורסם

אם אחד הקריטריונים שלך הוא בטיחות, האלטו לא מומלצת. זה רכב שמיוצר בהודו וקיבל 3 כוכבי בטיחות בלבד, לעומת הפיקנטו למשל, שקיבלה 5 כוכבים.

על השברולט ספארק לא שמעתי יותר מדי חוץ משהיא מרגישה כמו צעצוע..תצטרכי לקחת לנסיעת מבחן ולראות בעצמך. מבין האופציות שלך בעיניי הפיקנטו היא המומלצת ביותר

• תוכן חדש...