Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש איזה באגי הנעה אחורית על נייטרו ,כזאת שאפשר לשפר אותה כי אני אוהב להתעסק בזה .

שאלתי היא מהיכן מומלץ להתחיל ? יש אתרי מידע מומלצים ? כמו כן מהיכן מומלץ לבצע רכישה ? להזמין מחו"ל עדיף ?

דגמים מומלצים בסביבות ה 300 דולר ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני כבר הרבה זמן יחסית לא בסצנה,

אבל אם אתה מעדיף הנעה אחורית, חפש רכב רכב מקטגורית הטרק ( TROPHY TRUCK ), אלו "הכלאות" בין המונסטרים

לבין הבאגי. חלקן תחרותיות מאד, יש שיפורים מטורפים לכל דבר , תלוי בעומק הכיס.

במחיר הזה (זה כולל משלוח או משלוח בפרד?), לכל החבילה, ממש לא תמצא את הTOP OF THE LINE אבל אולי תוכל למצוא משהו סביר ונחמד.

הדברים האלו בארץ יקרים יחסית משמעותית (לפחות שאני התעסקתי עם זה) מאשר בחו"ל. יחד עם זאת אם אתה מתחיל וצריך תמיכה ועזרה גם בהרצה, גם באחריות וכו', שווה לקנות אולי בארץ.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כאחד שהיה בתחום הזה (חובבן, לא מקצועי).

עדיף לקנות מחו"ל, אך ורק של חברה מוכרת.

לא שווה לקנות בארץ, כי מעבר ליחס החם ברוב החנויות, חלקים ושירות, המחיר גבוה! (פי 2 כסף מאשר אם אתה קונה מאיביי במחיר של עד הדלת).

הנעה אחורית לא יתן לך הרבה חוץ מחוסר יציבות, אני ממליץ לך, אם אתה מתחיל, רק 4X4.

דבר שני גודל.

הנפוצים הם 1/10 ו1/8.

כאמור, ככל שיותר גדול ככה (1/8 יותר גדול), ככה מתנהג יותר כמו רכב אמיתי.

תקנה חברה מוכרת!, יש לה יבואן רשמי בארץ ושהזמינות חלקים של הדגם גבוהה!

חבל שתבוא לך דודא להסיע, ובידיוק ילך לך חלק כלשהו (ציריה לדוגמא).

התחביב כיפי והכל, אני קניתי בארץ מכונית כביש 1/10 של KYOSHO (חברה איכותית מאוד עם חלקים ברמה גבוהה), ומהר מאוד הבנתי שאני לא אוהב את הכביש, בגלל שהאפשרויות מוגבלות, וגם כמה כבר אפשר להסיע על מהירויות מטורפות (60-80 קמש), ולעשות דריפטים.

דבר שני שהבנתי, ש1/10 מתנהגת כמו צעצוע, ואני מעדיף מכוניות שמתנהגת יותר כרכב אמיתי.

דבר שלישי ועיקרי: מנוע.

בהתחלה שמסתכלים מהצד על מנועי הניטרו, מתלהבים, רעש, לכלוך, אקשן.

כשקונים אחת ומתחזקים אותה, כבר נמאס תוך זמן קצר מהלכלוך וממחירי הדלק (4L ב150 שח בערך!)

(לי ספציפית המנוע החזיק\מחזיק טוב מאוד, מנוע KYOSHO, אבל יש חברות שהמנועים נשפכים מהר. רק לסבר את האוזן, אלו מנועים שמגיעים ל30,000 סלד ויותר!, הרכב הפרטי שלך מגיע גג עד 7000 סלד).

היום המנועים החשמליים נפוצים מאוד, פשוטים, קטנים, עוצמתיים!, הבלאי היחידי זה סוללות.

אולי אין את הרעש והאקשן, אבל גם אין לכלוך!

פורסם

אני התייחסתי לבקשות ולנתונים של פות"ש , אבל אני בהחלט תומך במה שאמרו מעלי.

חשמלי היום זה כלים חזקים מאד. הם יותר מהירים לרוב ולא פחות חזקים בד"כ מהניטרו. גם האמינות בחשמל, היא גבוהה יותר

מאחר ואין כיוונונים של מצערות וכל מיני כאלה. חשוב לדעת שבחשמלי ההוצאה הראשונית היא יחסית גבוהה, כייון שהבקר האלטרוני והמנוע לא זולים+ מטען טוב+ כמה סטים של סוללות (ניקל מטאל/ ליתיום).

כמובן שהנעה כפולה אוחזת יותר וקלה יותר לשליטה, אבל זה עניין של טעם ושל רצון.

לגבי ההתנהגות, אז 1/10 מתנהג לא פחות טוב מ1/8 ומיקצועי לא פחות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

קשה לי מאד לראות איך רוכשים מכונית 4X4 חדשה ב-300 דולר בין אם בארץ ובין אם בחו"ל (המשלוח מאד מאד יקר והמיסים מוטלים גם על המשלוח).

שקול רכב איכותי שמור מיד שניה.

לי יש טרקסס ULTIMATE (שכבר מגיעה משופרת למדי) ואני מאד מרוצה בשלב זה. אמנם אינני מסיע הרבה אך טרם ארעה תקלה כלשהי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פעם, לפני 5 שנים בערך, חבר שלי קנה מאיביי טראגי 1\8 של KYOSHO, ב300-400 דולר.

אני לא יקנה יותר בחיים 1/10, פשוט כי אני בנאדם שחייב שהרכב יתנהג קרוב לאמיתי, ריאליסטיות, פיזיקה. (זה קשור ל-לעשות איתו מה שאני לא יכול לעשות על הכביש\עם הרכב האמיתי שלי בשטח, פשוט לפרוק סוג של עול).

לגבי מנועי דלק, תלוי בחברה.

תראה עשיתי הרצה אצל היבואן המורשה, לאחר מכן גמעתי 7 גלונים של דלק (4L גלון, המיכל דלק של הרכב זה 100cc או קצת יותר, ומיכל מספיק לאיזה רבע שעה).

בקיצור טחנתי אותו, ואז הפסקתי להסיע למשך שנה ככה.

לאחר מכן החלטתי לחזור להסיע, עשיתי ניקוי קטן (לפולי מנוע) וכיוונון (דיברתי בפלאפון עם היבואן שהדריך אותי, כי שכחתי מה הכיוונים).

וזהו.

מה שכן יחסית שמרתי על המנוע הזה. (זה רכב כביש, הוא עובד פחות קשה ממנוע שטח).

• תוכן חדש...