Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו קניתי רכב קטן חמוד וחסכוני כל הרכב מעולה בפנים אבל רק דבר אחד חסר לו זה רמקולים מה שיש לו על הפנים.

עכשיו ראיתי שבבגאז' כבר עשו חורים לרמקולים 6X9.

וישלי בדלתות רמקולים ממש חארות .

ישלכם המלצה בשבילי לרמקולים שהיו סבבה ברכב קומפוננט או רק שתיים לאחורה מה שנראה הכי מתאים.

סכום עד 500-600 שקל \

תודה לעוזרים :]

פורסם

יש לי סט קומפוננט מעולה שאני מוכר.. יד שניה במצב חדש, powerbass s6c.. אם אתה מעוניין צור קשר 0546766832

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

חיפוש זריז היה נותן לך תשובה מיידית.

בחמש מאות שקלים מורל טמפו או מורל מקסימו או שגם סט הפתיחה שלdls יכנס, הטמפו הכי מומלץ כאן.

לגבי 6/9 אם אתה הולך על הטמפו אז כדאי לקחת גם טמפו 6/9 , כ"א עולה בסביבות החמש מאות.

SCANSPEAK

פורסם
חיפוש זריז היה נותן לך תשובה מיידית.

בחמש מאות שקלים מורל טמפו או מורל מקסימו או שגם סט הפתיחה שלdls יכנס, הטמפו הכי מומלץ כאן.

לגבי 6/9 אם אתה הולך על הטמפו אז כדאי לקחת גם טמפו 6/9 , כ"א עולה בסביבות החמש מאות.

אתה מדבר איתי על קומפוננט של מורל טמפו 6.9? לא נראה לי שיש דבר כזה =\

פורסם

יש לי שאלה חברים

אתם מציעים רמקולים לחברנו בפורום ..

אתם לא רוצים לדעת מה יש לו ברכב לפני שאתם מציעים לו פתרונות ?

מגבר ? רדיו מקורי עם מגבר חלש ? מולטימדיה / רדיו דיסק עם יציאה יותר חזקה ?

סתם לדוגמא : הקומפוננט מדגם מורל טמפו בעל הספק של 120 וואט RMS ולא כל HU יכול להפיק ממנו תועלת טובה.

פורסם

דבר ראשון זה סט מאוד נציל, מה שאומר שהוא יעבוד טוב יחסית גם אם הוא מחובר לHU.

דבר שני, מה שמורל רושמים על הRMS שלהם הוא רחוק מהמציאות, הייתי אומר שאם הם רושמים 120 RMS תצפה ל80 RMS בערך, אבל עדיין זה הרבה לHU אבל בגלל הנצילות של הסט הוא יעבוד טוב וזה סט חם ועדין.

hu:Clarion CZ702A amp: audison LRx 4.1k mono:JL Audio 500/1 set:Audison Voce AV K6 sub:double Hertz es250

• תוכן חדש...