Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער - שצריך לדרדר את הרכב תחילה בניוטרל, לצבור מהירות ואז להכניס להילוך.

אני אישית לא ממליץ ולא הייתי מנסה בעצמי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בתיבת דואלוג'יק/סלספיד לא ניתן. בעת כיבוי המנוע המצמד משתלב כאשר המחשב מזהה שהרכב בעמידה במשך כמה שניות.

אם תנסה לעשות מניפולציה של העברה להילוך סרק, דרדור הרכב ושילוב לראשון, ההילוך אומנם ישתלב אבל המחשב ישאיר את המצמד מנותק כל זמן שהרכב מתגלגל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה מדבר מניסיון? אם נשלב להילוך במהירות של 20 קמש (לצורך העניין), ולאחר מכן נלחץ על דוושת הגז, הרכב לא ינסה להאיץ וישלב הילוך?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בניגוד לאמונה הרווחת, אין בתוך התיבה גמד קטן.

בתיבה רובוטית מסוג DSG זה בטוח לא אפשרי. קראתי על כך בפורומים בחו"ל (יש מי שניסה).

הסיבה היא שמישהו צריך לדעת להרים את הקלאץ' כאשר הרכב מגיע למהירות מסוימת והתיבה כמובן אינה יודעת לעשות זאת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בניגוד לאמונה הרווחת, אין בתוך התיבה גמד קטן.

בתיבה רובוטית מסוג DSG זה בטוח לא אפשרי. קראתי על כך בפורומים בחו"ל (יש מי שניסה).

הסיבה היא שמישהו צריך לדעת להרים את הקלאץ' כאשר הרכב מגיע למהירות מסוימת והתיבה כמובן אינה יודעת לעשות זאת.

אם אתה לא יכול להניע בגלל מצבר אין מצב שתוכל להפעיל משהו במערכת ללא חשמל, במהלך ביצוע לימוד ממוחשב במוסך

ההוראה היא לא לבצע במתח נמוך מ13 וולט, סקיצה כתב לך כאן שזה פשוט רעיון גרוע, אני מסכים איתו.

פורסם

לאחר קריאה נוספת, הבנתי שבתיבות רובוטיות מסוימות המנוע מפעיל משאב הידראולית שתפקידה להפעיל את הקלאצ'ים כך שלמעשה אין כל אפשרות להתניע בדחיפה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זכור לי שגיר רובוטי כן ניתן להניע בדחיפה לפחות בחלק מהדגמים ולכל יצרן יש שיטה אחרת ולכן יש לקרוא בספר נהג מה הטכניקה הנכונה

פורסם

חשוב להבין שהמערכת הרובוטית היא חשמלית לכן במידה והמצבר חלש - לא יהיה ניתן להניע בדחיפה.

רק במצב של תקלה בסטרטר.

במיוחד באלפא, שם המשאבה ההידראולית היא צרכן רציני אם אין מספיק כח במצבר היא לא תבנה מספיק לחץ בשביל הכנסת הילוכים.

לגבי הפרוצדורה המדויקת אחזור עם תשובות מאוחר יותר.

• תוכן חדש...