Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי גולף cl אוטומטית 1781 שנת 95.

הייתי רוצה לדעת האם קיים בעל מקצוע אמין באזור תל אביב שישכפל זוג מפתחות מפתח מקורי שיש ברשותי.

בנוסף כמה עבודה כזאת צריכה לעלות?, האם ישנו אימובילייזר בתוך המפתח?.

מנסיוני עם בעלי מקצוע בתחום כאשר ביקשתי לשכפל מפתחות לאופנוע שלי, מפתח אחד פתח את הסוויצ', ונאלצתי לחזור אליו על מנת שישכפל אחד נוסף שיתאם גם את מכיל הדלק ומנעול הקסדה.

כמו כן שמתי לב שהרכב הנ"ל צורך לעיתים באזור ה14 ליטר ל100 ק"מ בנסיעה משולבת, כאשר לפי נתוני יצרן וכן מידע שמצאתי באינטרנט, הנתונים המוצהרים הם 10 ליטר למאה בתוך העיר, ו8 ממחוצה לה.

כלומר 8.9 משולב(הנסיעה שלי היא מרמת החייל להרצליה פיתוח, עשרה - חמישה עשר ק"מ, לרוב דרך כבישים 5, 20, ו2).

en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Citi_Golf

השאלה שלי היא האם החלפת חיישן חמצן היא התחלה טובה בדרך לפתור בעיה זו?, היות ולא ידוע לי על המועד האחרון בו עשו זאת, כמה זה עולה, אצלי מי כדאי לעשות?, האם ניתן להזמין מאיביי?.

יש לי עוד הרבה שאלות על הרכב, אבל אני אקצר ואשמור אותן לאח"כ.

תודה מראש לעונים!

נ.ב מנהלים, אשמח אם תעביר את האשכול הקודם שלי בנושא אחר שפורסם בטעות בכללי:

carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=486621l

פורסם

בשנת 95 עוד היה מפתח פרימיטיבי- חתיכת ברזל עם שקעים ובליטות, בלי אימובילייזר, כך שאין שום בעיה לשכפל אותו.

פורסם

לגבי צריכת הדלק:

- מה הכוונה ב"צורך לעיתים" ?

- כמה הצריכה הממוצעת שלך. כאשר המדידה היא של מיכל מלא ובתקופה מייצגת.

- מה אופי הנהיגה/נסיעה שלך? בעיקר פקקים? האצות חזקות? ממתין עם מזגן באוטו זמן ממושך עד שהאישה תצא מהסופרמרקט?

- למה אתה חושד בתקלה טכנית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייה לי רכב כזה עם גיר ידני 90 כוח סוס.

טיפלתי בו בחברה כל 5 אלף.

הרכב כבד ומנוע 8 שסתומים ישן וחלש .

לא הייה חסכוני יחסית ל1.8 ליטר.

אם אתה מאמץ את הרכב כדי לזוז אז הוא שותה דלק.

תחפש רכב חזק יותר .

פורסם

יש לך ספר רכב תראה

מה רשום שם לגבי הטיפולים .

איזה שאלות אתה רוצה לדעת על הרכב.

הרכב שלך צורך לך הרבה שמן ?

• תוכן חדש...