Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע סיוויק 2001.

אני חושב להשתדרג או לסיוויק 2005-2006 עם סאנרוף. היתרון פה שאני מכיר טוב את הרכב, אבל השידרוג יהיה קטן רק סאנרוף.

או רכב אחר לגמרי מאזדה 3 ספיריט שנתון 2005-2006.

היתרון במאזדה בשבילי שיש שרשרת טיימינג, אבל לא ידועה אמינות הגיר כל כך כי ראיתי בפורום מישהו עם ספיריט שהגיר שלו מתחיל להתפגר.

לאיזה רכב יש שוק יותר טוב?

מה הייתם ממליצים?

אני יודע שהסיוויק חסכונית בהרבה וגם האגרת רישוי זולה יותר.

פורסם

תלוי איך נהגו ברכב הבעלים הקודמים.לנו יש ספיריט 2007,שהיתה בליסינג אצל אלבר ונקנתה עם 42,000 ק"מ. אנחנו כבר על סף ה-80,000 ועד כה אין תלונות על הגיר.היו כאן שרשורים עם בעיות של הגיר הזה אבל שוב,עניין של מזל,השיפוץ לא יקר יחסית לגירים אחרים.

לגבי ההונדה- בדוק היטב במשרד הרישוי בעלים קודמים היו הרבה מאוד שנמכרו לציי הרכב (ליסינג).

טיימינג- סה"כ החלפה פעם ב-5 שנים או 90,000 ק"מ-לא יודע אם זה אמור להיות שיקול בבחירת רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כל דבר הוא סיכון.היו כאן שרשורים (אתה יכול לערוך חיפוש),שבהם התלונן חבר פורום אחד,שהיתה לו כזו משנתון 2005 מהחברה וב-70,000 ק"מ הזדקק לשיפוץ גיר ויש כאלו שעד 200,000 +- הגיר לא מצייץ.

הבעיה העיקרית היא,שיש המלצה של המוסכים המורשים לא להחליף שמן גיר,הנהגים ברובם קונים את זה והרי שמן מתחמצן בסופו של יום וכך הבלאי בגיר גדול במיוחד עד שנזקקים לשיפוץ.כפי שאמרתי תלוי בשני דברים: בעיקר איך נהגו ברכב ומעט מזל.

כדי להפחית את הסיכון,לוקחים את הרכב לאחר הבדיקה למכון גירים/מוסך מורשה מאזדה ,מתחברים לסורק תקלות בעלות של 250-300 ש"ח נוספים ומבקשים לדעת האם רשומות במחשב תקלות בגיר -גם זה לא מבטיח 100%.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...