Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אם אני לא טועה הרכב שונה בצורה החיצונית בין השנתונים

רציתי לדעת האם יכול להיות שהשנתון 1999 שונה בצורה החיצונית מה2004?

מה זה מתיחת פנים? פנסים שונים סבבה אבל יש עוד משהו שונה בין 1999 לבין 2001 ומעלה?

תודה רבה!!

פורסם

בין 99-01 הייתה צורה ראשונה והגיעה במנועים של 1.6 וגם 1.8, בין השנים 02-04 זאת הצורה של מתיחת פנים, והגיעה עם מנועים 1.6 1.8 וגם 2.0

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שינויים קוסמטיים בעיקר בין 2 הדורות, ומעט בהיצע המנועים., כמו שתיארו יפה לפניי.

אני קראתי איפשהו גם שהתיבה האוטומטית שופרה במתיחת הפנים, ושהיא פחות אמינה בדור הקודם (הלנטיס שאצלי עברה שיפוץ גיר בסביבות ה90-100 אלף ק"מ ביד הקודמת), אם כי אין לי סימוכין לכך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כל יצרן מבצע מה שמכונה מתיחת פנים אחת למספר שנים. לעיתים, זה מה שנקרא "רענון של אמצע החיים" כלומר, לתת עוד קצת חיים למכונית, רגע לפני שהיא מוחלפת בדגם חדש לחלוטין. וזה מה שקרה למאזדה לנטיס, לפני שהגיעה מחליפתה, ה-3. במקרה של מאזדה לנטיס, אין הבדל באמת משמעותי בין מודל 1999 ומודל 2002 למעט קוסמטיקה מיקרוסקופית (פנסים קדמיים, פגוש ומכסה מנוע), ובפנים עדכון קל של הקונסולה ותוספת של כריות אויר (ועקב כך מושבים מעט שונים) ובידוד רעשים מעט טוב יותר. שינוי נוסף היה שהפסיקו ליצר את הנפח 1.8 ליטר והחליף אותו מנוע 2.0 ליטר בגרסה הבכירה.

אבל, דווקא כן חל שינוי לרעה...אם כי משהו ממש זניח: מנוע ה-1.6 ליטר עודכן בהספקו כלפי מטה, כלומר, ההספק ירד ב-5 כ"ס לכדי 105 כ"ס. באמת לא משהו שכיום בכלל ראוי לתשומת לב...

תוכל לקרוא כאן כתבת מבחן מאותה תקופה, שמסבירה על הרענון שעברה המכונית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

ההבדל בין שתי הדורות של הלנטיס בין השנים99-01 ל02-04 הוא בפנסים מקדימה כנפים מיכסה מנוע גריל טמבון קדמי ונוסף נפח 2.0 חוץ מיזה לא שינו משו

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

כן, ראיתי לנטיס 99 למכירה, עם כל הפרונט של הצורה היותר חדשה, אני לא יודע עם זה מצריך שינויים, אבל כן זה אפשרי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...