Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש עכשיו לשדרג סוזוקי בלנו 98 בדברים שרציתי די הרבה זמן - סאן רוף וספויילר/כנף אחורי.

השאלה העיקרית שלי כמה עולה כל אחד מהדברים הללו.

המון תודה !

פורסם

באמת ?? אני רציתי לדעת כמה כל אחד מהם עולה כדי לדעת מה מבניהם לקנות.

לא תיכננתי לקנות את שניהם, אלא הרצון הוא לשים את שניהם אבל כרגע אני אשים את הזול מבניהם.

פורסם

ספויילר תלוי מה אתה רוכש. בין 200-500 שקל הם נעים, אתה צריך התקנה טובה וכמובן צבע, בנוסף אתה צריך אחד שתואם למידות הרכב.

סאנרוף עם אישור נע באזור ה 3000 ומעלה לידני וחשמלי יותר יקר כמובן

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ספויילר אחורי עולה 200-500 ?? וואלה זה אחלה מחיר .. איפה אני יכול לעשות אחד באיזור חיפה במחיר של 300 שקל בערך ??

פורסם
ספויילר אחורי עולה 200-500 ?? וואלה זה אחלה מחיר .. איפה אני יכול לעשות אחד באיזור חיפה במחיר של 300 שקל בערך ??

לפני צביעה - התאמה לרכב והרכבה...

גבר לא ממש משתלם לך לשדרג את הרכב הזה בעיקר לא בדברים מהסוג הזה... אתה יכול לחסוך את ה4 - 5 אלף האלה של סאן רוף וספוילר, למכור את האוטו ולהביא רכב יותר טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...