Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה ברכב. אחרי שאני מתניע אותו. מחכה מספר שניות ואולי חצי דקה. נתתי גז סתם לבדיקה שהכל תקין.חיכיתי עוד מספר שניית, פתאום נשמע מהמנוע רעש חזק של חריקה. חורק נעצר. כמה שניות חורק חורק. וממש חזק. עד שאני מכבה את הרכב.

מה יכולה להיות הבעיה?

לאחר מכן. הכנסתי את המפתח לסוויץ' עד למצב שבו אפשר להרים את החלונות והמערכות פועלות. ודלוקה של השמן. כאת צהובה. ופתאום הרכב ניסה סוג של להניע את עצמו. אבל רק כאילו התחלה של הסיבוב. ולא הניע ופשוט כאילו כלום נשאר המפתח בלי תזוזה בסויץ'.

עזרה? פתרונות?

חיבורים?

עריכה : הבנתי שיכול להיות מדובר ברצועה לא מתוחה מספיק או יבשה.האם מדובר על הרצועה כמו גומי בצד שמאל של הרכב? איך ניתן למתוח אותה? או לשמן?

פורסם

לא ממש מובן מה שרשמת אבל את החלק של החריקה דיי הבנתי וכניראה מדובר ברצועת אביזרים שמחליקה. לגבי נורה כתומה שנידלקה לך. מתי שהרכב מונע דולקת נורה כל שהיא בלוח השעונים?

פורסם

אהלן. לא לא דלקה שום מנורה. וגם רמת השמן שראיתי תיקנה. בבדיקה לפני הנכת הרכב.

הבעיה המדוברת היא רק החריקה החזקה. חריקות שחוזרות על עצמן.

אם מדובר ברצועה אשמח לדעת מה ניתן לעשות?

פורסם

ככל הניראה מדובר ברצועה כמו שציינתי. מה שניתן לעשות זה לגשת למוסך או לתת למישהו שמבין להביט ולקבוע ולהחליף במידת הצורך. מהיכן אתה בארץ?

פורסם

כמה בערך עולה תיקון הרצועה או החלפה?

והאם אתה בטוח שמדובר בוודאות ברצועה?

שתפו לי את המנוע בדיוק יום לפני שזה התחיל,יכול להיות שזאת הסיבה לכך? או שהם פגעו ברצןעה?

פורסם
כמה בערך עולה תיקון הרצועה או החלפה?

והאם אתה בטוח שמדובר בוודאות ברצועה?

שתפו לי את המנוע בדיוק יום לפני שזה התחיל,יכול להיות שזאת הסיבה לכך? או שהם פגעו ברצןעה?

להבא לא לשטוף מנוע.

החריקה נשמעת\מתחזקת רק כשאתה נותן גז?

אם אתה מכניס הילוך ונוסע מה קורה?

סביר להניח שזה רצועה.

אם כן, רק להחליף.

בקוואליר יש מותחן הדראולי לרצועה.

פורסם

ניראה שאתה מאוד רוצה לבצע את העבודה לבד ואין בעיה עם זה אך מה שכן ברגע שבחיים לא ביצעת עבודה מסוג זה ואין לך מושג בטוח שזו אכן הרצועה עדיף לתת לבעל מיקצוע לאבחן ולסדר. אם זו רצועה לא אמור לעלות לך יותר מ 150-200 שח כולל עבודה.

פורסם

אתה דיי נחוש לסדר את זה לבד אבל תשפריץ מעט זז קל על הרצועה והרעש יחלש לדקה ואז תסע למוסך ותחליף לרצועה מקורית בלבד כדי להאריך את חיי המותחן

פורסם

האם יש שינויים ברעש עם סיבוב ההגה?

מכיוון שמדובר ברצועת אביזרים אשר כוללת מספר מכלולים בה, לאו דווקא בעיית רצועה.

Gn'f'R

פורסם

סיבובים שאולי יכולים להשמע מהמנוע נכון. לא מההגה עצמו בתוך הרכב?

אני אפילו לא מספיק לסובב את ההגה כי פתאום ישנה חריקה חזקה מאוד מהמנוע. וכנראה שזה מגיע מאזור הרצועה. וזה נפסק וחוזר ונפסק וחוזר. וגם היה מצב שבו שמתי לב שהסויץ' היה פתוח והאוטו סוג של ניסה להניע את עצמו לבד.

• תוכן חדש...