Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה,

אז תוסיף אתגר נוסף לרשימה, כי האתגר גדול שלך בתור עובד קבלן הוא שיקבלו אותך בתור "אחד משלנו"

אני הייי עבד קבלן של קוואליטסט באמדוקס, שלושה חודשים שלמים המנהל פרוייקט כינה אותי ואת שאר עובדי הקבלן שהגיעו איתי ביחד "חדשים" נראה אותך מצליח לשנות את זה, זה אתגר.

חודש ראשון בעבודה אף אחד לא התייחס אליי כבן אדם, שני האמדוקסאים שישבו איתי בחדר בקושי ודיברו איתי. חודש ראשון נתנו לי ספר רק "ללמוד"

לעומת זאת, כחודש לאחר העזיבה מהמקום הנ"ל התקבלתי למקום עם 60 אנשים כעובד חברה, כבר מהדקה הראשונה הייתי חלק מכולם, וישר עברתי חפיפה כמו בן אדם וקיבלתי יחס.

במילים אחרות, בתור עובד קבלן אתה נטו מספר עם חמש ספרות!

Polo 2012

פורסם

חברה של 70 עובדים היא לא כל כך קטנה (כמו משרד של 8 אנשים למשל) וזה אומר שכן יש בה סדר והתנהלות של ארגון מסודר. אני הייתי בוחר בה על פני העסקה דרך מתווך בחברה גדולה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כשחיפשתי עבודה לפני 13 שנה פרה פיצוץ הבועה. בחרתי במקום בו השכר היה הנמוך ביותר מכל האפשרויות. אבל האנשים, הטכנולוגיה והחזון היו שחיפשתי. לך לפי תחושות הבטן שלך ואל תביט לאחור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה על כל העצות, בסופו של דבר חתמתי בחברה היותר קטנה, וכן החברה הגדולה היא נייס.

אני שלם עם ההחלטה, אני מרגיש ששם יהיה לי הרבה יותר כיף לעבוד ואני מקווה שזה יהיה לתקופה ארוכה.

פורסם

עכשיו כשחשפת את החברה הגדולה, אני מחזק את הבחירה שלך בחברה הקטנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אחלה,

אז תוסיף אתגר נוסף לרשימה, כי האתגר גדול שלך בתור עובד קבלן הוא שיקבלו אותך בתור "אחד משלנו"

אני הייי עבד קבלן של קוואליטסט באמדוקס, שלושה חודשים שלמים המנהל פרוייקט כינה אותי ואת שאר עובדי הקבלן שהגיעו איתי ביחד "חדשים" נראה אותך מצליח לשנות את זה, זה אתגר.

חודש ראשון בעבודה אף אחד לא התייחס אליי כבן אדם, שני האמדוקסאים שישבו איתי בחדר בקושי ודיברו איתי. חודש ראשון נתנו לי ספר רק "ללמוד"

לעומת זאת, כחודש לאחר העזיבה מהמקום הנ"ל התקבלתי למקום עם 60 אנשים כעובד חברה, כבר מהדקה הראשונה הייתי חלק מכולם, וישר עברתי חפיפה כמו בן אדם וקיבלתי יחס.

במילים אחרות, בתור עובד קבלן אתה נטו מספר עם חמש ספרות!

רק אל תהיה דרמטי.

לא אמרתי שכדאי להעדיף את החברה הגדולה או הקטנה, אלא לבצע ניתוח של פלוסים ומינוסים של 2 הצעות העבודה ולהחליט איפה יתקיימו מירב התנאים שציינתי.

אתה יכול להיות עובד קבלן בחברה עם בוסים (ו-co-workers) שיתייחסו אליך כמו בנאדם, ואתה יכול להיות עובד מן השורה בחברה שבה יתייחסו אליך כמו אל כלב.

זה מעיד בעיקר על האנשים איתם אתה עובד (ועל כן ציינתי "סיפוק מבחינה חברתית" כתנאי לבחירת מקום עבודה)

כשאתה מגיע לראיונות עבודה אתה אמור לקבל תחושה של החומר האנושי איתו תיאלץ להתמודד.

מה שניסיתי לומר, זה שעצם היותך עובד קבלן לא יהווה 100% ממכלול השיקולים שלך בבחירת מסלול קריירה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
עכשיו כשחשפת את החברה הגדולה, אני מחזק את הבחירה שלך בחברה הקטנה.

למה מחזק? יש לך או למישהו שאתה מכיר נסיון לא טוב איתם?

פורסם

כמה אנשים שאני מכיר. חלקם מצליחים שם מאוד, אבל החוויה בעייתית לעיתים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

החברה הגדולה שדיברתי עליה? אותה אחת.

רק שמסתבר ששם יש ראשי מחלקות שבנוסף להכל, מחפשים Yes Men (ממש לא בשבילי)

• תוכן חדש...