Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

(היי זה האוטו הראשון שלי אז קצת להתחשב :) )

יש לי פונטו ספייס sx שישים כ״ס שנת 2002 ידנית

יש לי בעיה בחימום הוא עובד אבל נורא נורא חלש וכך גם המפשיר המזגן/ קירור לעומת זאת עובד מצויין

בעיה נוספת היא שרמת המהירות 4 פשוט לא עובדת לי כאילו ש3 היא העוצמה המירבית של המיהירות

חשוב לציין כי אני יודע שכאשר מפעילים חימום לא צריך להדליק את הנורה של המתג שאחראי על עוצמת המזגן ואילו שמפשירים אדים אז יותר טוב ללחוץ עליו.

תודה מראש לעוזרים ;)

פורסם

קשה לענות בלי ליראות את הרכב.

להבנתי יש לך בעיה בנגד מהירויות.

להבנתי יש לך סתימה ברדיאטור פנימי\ בעיה בברז המכאני.

דבר ראשון החלף פילטר אוויר של המזגן-וחזור לעדכן.

בכללי אם מהירות 4 לא עובדת יש ליבדוק את הכפתור מהיריות או הנגד מהירויות.

אם אחרי שהרכב עובד רבע שעה ועדין לא יוצא חום יש ליבדוק את כפתור הבורר מחום לקור.

אם הכל תקין ועדין לא יוצא חום-ניתן להכניס תוסף המשחרר סתימות במעברים בראדיאטור- אחרי הפעולה חייבים להחליף מיים לרדיאטור.

בהצלחה.

ממליץ ליפני שאתה מחבל ברכב לגשת למוסך לאיבחון מיקצועי.

רז.

פורסם

נראה לי שיש לך בעיה בנגד מהיריות , אצלי ברכב דומה מודל 2003 הייתה בעיה דומה אבל מהירות 3 לא עבדה

גרנדה 2007 רובוטית, לנסר קלאסיק 2009 אוטומטית

פורסם

גם אצלי בפונטו ספייס מהירות 4 הפסיקה לעבוד ואילו מהירויות 1-3 תקינות.

מהירויות 1-3 עובדות דרך הנגד ו- 4 מהווה חיבור ישיר שלא דרך הנגד. לפיכך, הנגד תקין.

פירקתי את הקונסולה המרכזית וגיליתי שכפתור המזגן הוא מכלול חשמלי בעל שני חיבורים חשמליים. באחד מהם יש 4 הדקי חיבור שאחד מהם היה מפוחם גם בצד המחבר מתוך הדשבורד וגם בצד של כפתור המזגן.

ניקוי החיבורים המפוחמים לא עזר.

לדעתי האישית הבעיה היא בכפתור המזגן עצמו, הבעיה פנימית בתוכו ולא ניתן לתיקון בקלות על ידי פירוקו לגורמים כי יש סיכוי שיישבר.

כפתור מזגן חדש עולה 260 ש"ח + מע"מ. העבודה של פירוק הקונסולה המרכזית לא קלה אבל גם בפירוש לא קשה. יש סיכוי שדווקא בדגם האוטומטי זה קל יותר מהדגם הידני.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...