Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאזור חדרה איפה אני יכול למצוא את הרכב הזה ישירות מליסינג?

באיזה אתרים יש ליסינג איזה חברות יש?

תודה.

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

לא מאמין שנשארו הרבה יונדאי גטס בליסינג (אם בכלל) כיוון שהגטס נמכרה עד שנת 2009 ורוב רכבי הליסינג חדשים יותר.

את שלי (שנת 2008 אוטומטית) קניתי ביוני 2011 מחברת אוויס , שכבר אז צי הרכב שלהם כלל בעיקר יונדאי I10 או I20.

אתה יכול לחפש אחת פרטית או להשתדרג לI20 מליסינג :-)

פורסם
אני מאזור חדרה איפה אני יכול למצוא את הרכב הזה ישירות מליסינג?

באיזה אתרים יש ליסינג איזה חברות יש?

תודה.

עצה שלי ? רד מהרעיון . יש לה צריכת דלק של האמר. אומנם זולה אבל את ההפרש אתה תשלם בדלק.

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
עצה שלי ? רד מהרעיון . יש לה צריכת דלק של האמר. אומנם זולה אבל את ההפרש אתה תשלם בדלק.

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי.

יש לך כזאת ידנית?

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

יש המון דיווחים סותרים וחלוקים לגבי צריכת הדלק של האוטו הזה.

אני יכול רק להגיד רק שאצלי באוטומט זה עומד על 1 ל11 משולב ,ככה שבידני זה אמור להיות טוב יותר גם אם לא בהרבה.

פורסם
יש לך כזאת ידנית?

הייתה . תקופה קצרה מאוד. ומכרתי אותה בהפסד בנוסף.

צריכה דלק רעה מאוד . מסקנה להבא ? אני חייב להקשיב לעצות שנותנים לי .

1-11 משולב .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
לא מאמין שנשארו הרבה יונדאי גטס בליסינג (אם בכלל) כיוון שהגטס נמכרה עד שנת 2009 ורוב רכבי הליסינג חדשים יותר.

נמכרה עד מודל 2011, במקביל ל i20

פורסם

קנינו לאחותי לפני כחודשיים מהליסינג, גטס ידנית, 2009, ולידיעה הכללית ? 1 - 16 ממוצע (ואחותי לא אחת כזאת שסלחנית עם הגז),

קח בחשבון אשדוד - רמת גן , ועל הדרך פקקים בחזור וכל מיני טיולים שלה בעיר.

חפש מגרש שמקבל רכבים מליסינג, קנינו מאזור (ליד חולון) את הרכב הנ"ל.

פורסם
קנינו לאחותי לפני כחודשיים מהליסינג, גטס ידנית, 2009, ולידיעה הכללית ? 1 - 16 ממוצע (ואחותי לא אחת כזאת שסלחנית עם הגז),

קח בחשבון אשדוד - רמת גן , ועל הדרך פקקים בחזור וכל מיני טיולים שלה בעיר.

חפש מגרש שמקבל רכבים מליסינג, קנינו מאזור (ליד חולון) את הרכב הנ"ל.

אפשר לדעת איך בדקת ומצאת את הצריכה של 1-16 ?

פורסם

מיכל מלא, נסיעה משולבת עיר + בינעירוני.

מילוי מיכל מלא, איפוס ק"מ, נסיעה, גמירת המיכל, מילוי המיכל, וחילוק מס' הק"מ שנעשה חלקי מס' הליטרים שמולאו.

הכי פשוט שיש.

אגב, אם לא היה מובן, אני מדבר על הגיר הידני. אין לי מושג לגבי האוטומטי.

פורסם
מיכל מלא, נסיעה משולבת עיר + בינעירוני.

מילוי מיכל מלא, איפוס ק"מ, נסיעה, גמירת המיכל, מילוי המיכל, וחילוק מס' הק"מ שנעשה חלקי מס' הליטרים שמולאו.

הכי פשוט שיש.

אגב, אם לא היה מובן, אני מדבר על הגיר הידני. אין לי מושג לגבי האוטומטי.

1-16 לא תעשה בגטס גם אם תנסע רק בירידות והרוח תנשוב מאחוריך .

ענו פה המון בעלי גטס ואף אחד לא הגיע למספרים החלומיים שהצגת.

ובחזרה למציאות : אני עשיתי 1-11 במהירות קבועה של 100 קמ"ש . נבדק במשך 4 חודשים . הרכב היה עם ק"מ נמוך , ידני ,מטופל ובשנתון 09. אין חיה כזאת 1-16 פשוט אין.

פורסם

יש איזה בחור פה בפורום בשם platinum שדיווח שעם גטס ידנית אבל עם מנוע 1600 (אמור להיות פחות חסכוני בעיר ומחוצה לה) בנסיעות ביןעירוניות קיבל צריכה של 1 ל16 כמה וכמה פעמים.

1 ל11 מדווח לי חבר עם גטס 2006 מנוע 1399 סמ"ק אוטומט, בנסיעות של 70 אחוז בין עירוני,30 אחוז עירוני.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

חבר, אני לא בא להתווכח איתך, אני מציב לך עובדות

הוויכוח הזה שטותי, יש המון אלמנטים בצריכת דלק, זמן העברת הילוכים, הורדות הילוכים, שימוש במצערת בצורה נכונה.

נא להכיר בעובדות!

פורסם
חבר, אני לא בא להתווכח איתך, אני מציב לך עובדות

הוויכוח הזה שטותי, יש המון אלמנטים בצריכת דלק, זמן העברת הילוכים, הורדות הילוכים, שימוש במצערת בצורה נכונה.

נא להכיר בעובדות!

אני נוהג רק ברכבים ידניים ולכן יש לי טיפה מושג מתי להעביר הילוך. ממש טיפה. כנראה שנפלת על גטס מופלאה ושלי הייתה מוצר פגום. לך תדע.

פורסם

הויכוח מיותר. היה כאן בעבר משתמש שטען בתוקף שהוא מודד מצוין את הליאונה 1300 שנת 86 שלו ומשיג קבוע צריכת דלק של 1:18. לי הייתה אחת כזו ואף פעם לא השגתי צריכה יותר טובה מ-1:10. גם בבין עירוני.

אפשר לוותר על זה. סביר להניח שלא תראה את המספר 1:16 אף פעם בגטס, אלא אם תנהג קבוע על 80 בהילוך חמישי בבין עירוני בלי האצות ועצירות. בתנאים כאלה תראה הרבה יותר מ-1:16 עם כל רכב ידני קטן, לצורך העניין.

הגטס היא רכב שתיין, יחסית לרכב קטן שאמור להיות חסכוני. זו הסיבה שהיא לא מבוקשת בשוק יד 2 כמו שהיא הייתה אמורה להיות.

• תוכן חדש...